UA / RU
Підтримати ZN.ua

Андрій Хливнюк заразився коронавірусом

За словами музиканта, він «відчуває себе як при сильній застуді».

Лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк розповів про те, що він заразився новим коронавірусом. Про захворювання він розповів на своїй сторінці на Facebook.

«Друзі, на жаль, я захворів на COVID-19. Відчуваю себе як при сильній застуді. Не хвилюйтеся, будь ласка, і бережіть себе. Якщо вам дуже хочеться допомогти, ось... », - написав він. У пості Хливнюк запропонував допомогти волонтерам, які готуються везти чергову допомогу дітям-сиротам, які живуть в Покровському.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Друзі, на жаль я захворів на ковід 19. Почуваюсь, як при сільній застуді. Чи не хвілюйтесь будь-ласка и бережіть себе. Если вам дуже хочеться помочь - вісь!...

Опубліковано Андрій Хливнюк Четвер, 8 жовтня 2020 р

Читайте також: У Києві зафіксували новий антирекорд по коронавірусу

За останню добу в Україні лабораторно зафіксували 5 804 нових випадки коронавірусу, про це свідчать дані Ради нацбезпеки і оборони. В цілому в країні вже зафіксовано 250 538 випадків COVID-19.

Раніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив про те, що Україна зараз не може піти тим шляхом введення обмежувальних заходів, яким пішли європейські країни.

Також міністр повідомляв, що навіть попри те, що протягом кількох днів приріст тримався на рівні 4 тисяч випадків, в Україні досі не планують вводити жорсткий карантин.

У той же час МОЗ почало підготовку тимчасових госпіталів для хворих на коронавірус.