UA / RU
Підтримати ZN.ua

Американський музикант Пол Джонсон, автор хіта Get Get Down помер від коронавірусної хвороби

Популярним у всьому світі він став після випуску танцювального хіта Get Get Down.

На 50 році життя від коронавірусної хвороби помер американський діджей і музичний продюсер Пол Джонсон, повідомляє The Guardian. Він пішов з життя напередодні, 4 серпня о дев'ятій годині ранку.

Весь час, поки Джонсон перебував лікарні, він публікував відео на своїй сторінці в Instagram. Діджей постійно розповідав про перебіг своєї хвороби. З кожним днем йому ставало все гірше і гірше.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Paul Johnson (@johnsongram)

У першій своїй публікації він написав, що підхопив коронавірус, і що дуже ослаб. Однак у відео, яке він опублікував за два тижні до смерті, він зізнався, що не йде на поправку, і що може дихати тільки з апаратом штучної вентиляції легенів.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Paul Johnson (@johnsongram)

В результаті 4 серпня він помер від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою.

Пол Джонсон отримав світову популярність завдяки запису танцювального хіта Get Get Down, який вийшов в 1999 році та увійшов в студійний альбом The Groove I Have. Легендарний трек очолив шорти танцювальних хітів і клубної музики Billboard Hot Dance/Club Play.

За свою кар'єру він випустив шість музичних альбомів, а його найпопулярніший хіт Get Get Down отримав сім реміксів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Свою кар'єру Пол Джонсон почав ще в підлітковому віці. У 13 років він вже виступав в Чикаго, а через три роки він став продюсером. Джонсон писав музику для таких лейблів як Dance Mania, Relief, Cajual, Nite Life, Undaground Therapy, Defected і DJax Up Beats.

У 16 років музикант отримав серйозне поранення ноги, тому він почав пересуватися і виступати в інвалідному візку. У 2003 році йому ампутували поранену ногу. Через сім років Джонсон потрапляє в серйозну автомобільну аварію, в результаті якої, йому ампутують другу ногу.