UA / RU
Підтримати ZN.ua

Алек Болдвін заявив про те, що не натискав на спусковий гачок револьвера на зйомках «Іржі»

За словами актора, "він ніколи б так не вчинив".

Актор Алек Болдвін заявив, що не натискав на спусковий гачок револьвера під час репетиції сцени на зйомках фільму «Іржа», коли загинула оператор Галина Гатчинс та був поранений режисер Джоель Соуза. Про це актор розповів в інтерв'ю телеканалу АВС, повна версія якого вийде 2 грудня.

«Я ніколи б не наставив на когось пістолет і не натиснув на спусковий гачок, ніколи. Хтось зарядив револьвер кулею, якою там навіть не мало бути», - заявив Болдвін.

Він також додав, що «не має поняття», як бойова куля потрапила до револьвера, який брав участь у зйомках. Актор також поділився спогадами про Гатчинс, яка загинула внаслідок інциденту.

Читайте також: На Алека Болдвіна знову подали до суду через стрілянину на зйомках «Іржі»

«Я згадую, що було, і думаю, що я міг би зробити? Вона була тією, кого любили всі, з ким вона працювала, і яка подобалася всім, з ким вона працювала, їй захоплювалися. Навіть зараз важко мені важко повірити в це [що вона пішла]. Мені це не здається реальним», - заявив Болдвін.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Нагадаємо, смертельний інцидент на зйомках фільму стався наприкінці жовтня. Згідно з показниками свідків, Болдвін репетирував сцену з використанням револьвера, коли той вистрілив. У результаті загинула оператор Галина Гатчинс і був поранений режисер Джоель Соуза.

Пізніше стало відомо, що під підозрою поліції перебувають двоє людей. Детективи перевіряють збройового експерта Анну Гутьєррес-Рід, яка відповідала за зброю на знімальному майданчику. Друга людина – асистент режисера Дейв Холлс.