UA / RU
Підтримати ZN.ua

Алек Болдуін відмовився від ролі батька Бетмена

Актор повинен був зіграти у фільмі "Джокер" з Хоакіном Феніксом.

Актор Алек Болдуін відмовився від ролі батька Брюса Уейна, Томаса, у фільмі "Джокер", повідомляє USA Today. Відзначається, що актор відмовився брати участь в проекті, пославшись на щільний графік.

"Я впевнений, що є ще 25 осіб, які зможуть виконати цю роль", - заявив Болдуін. Він повинен був приєднатися до Хоакіна Фенікса, який виконає роль Джокера. Режисером картини виступить Тодд Філліпс.

Томас Уейн описується як шанований в Готем-сіті лікар і філантроп. Уейна-старшого і його дружину вбивають, і юний Брюс - майбутній Бетмен - стає свідком вбивства. Це і штовхає його на шлях супергероя.

Фільм вийде в прокат 4 жовтня 2019 року. Він розповість про те, як Джокер став головним ворогом Бетмена. За словами представників студії, картина буде відображати "розвиток людини, відкинутої суспільством" і буде "не тільки дослідженням його характеру, але і набагато більш широким розповіддю".

Крім того, Warner Bros. можливо також випустить інший фільм про Джокера, головну роль в якому виконає Джаред Лето, який вже грав лиходія в картині "Загін самогубців". Раніше Лето заявляв про те, що під час роботи над "Загоном самогубців" було знято стільки сцен за участю Джокера, що їх може вистачити на окрему картину.