UA / RU
Підтримати ZN.ua

Актор Марк Гемілл продасть постери «Зоряних війн» для допомоги ЗСУ

Очікується, що продаж відбудеться до 24 лютого.

Актор Марк Гемілл, відомий за роллю Люка Скайвокера в кіносазі «Зоряні війни», виставить на продаж постери з фільму з автографом. Виручені кошти він передасть на підтримку Збройних сил України, повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

Актор заявив, що радий зробити це для того, щоби підтримати нашу країну. За його словами, боротьба України проти агресії Росії "не може не надихати".

Читайте також: Іран заперечує інформацію про плани збудувати разом з РФ завод з виробництва безпілотників

Як саме буде здійснено продаж, поки невідомо. Очікується, що він відбудеться напередодні річниці повномасштабного вторгнення РФ 24 лютого.

Нагадаємо, Гемілл є амбасадором фандрайзингової кампанії United24, він підтримує ініціативу "Армія дронів". У жовтні він розповів, що з моменту приєднання до проекту допоміг зібрати кошти на 500 безпілотників.

За даними Головного управління розвідки Міноборони України, Росія використала проти нашої країни вже 660 іранських дронів-камікадзе.

Чим наша країна може відповісти на рішення Тегерана розпочати війну на боці агресора? Які інструменти може задіяти Київ, щоб запобігти постачанню іранської зброї Москві? Про ірансько-російське військово-технічне співробітництво та реакцію України читайте у статті Володимира Кравченка "Ракети для Росії: Україна може серйозно покарати Іран".