UA / RU
Підтримати ZN.ua

Адель заявила про те, що бере "велику паузу" у кар'єрі

Останній альбом співачки вийшов 2021 року.

Адель хоче зробити "велику паузу" у кар'єрі

Адель хоче зробити "велику паузу" у кар'єрі

Британська співачка Адель заявила, що зробить «велику паузу» у своїй музичній кар'єрі після завершення серії концертів у листопаді. За словами співачки, вона відчуває «повне спустошення». Про це Адель розповіла в інтерв'ю німецькій телекомпанії ZDF, повідомляє "Бабель".

Співачка зізналася, що під час виступів вичерпала себе та свої творчі сили. За її словами, вона не має жодних планів на нову музику.

Читайте також: Співачка Тейлор Свіфт стала "Людиною року-2023" за версією журналу TIME

«Я хочу зробити велику перерву після всього цього. Думаю, що займуся іншою творчістю хоча б на якийсь час. Ви знаєте, я взагалі не співаю вдома. Хіба це не дивно?», - зізналася Адель.

Це вже не вперше, коли співачка робить паузу в кар'єрі. 2011 року вона перенесла операцію на зв'язках, а 2016 – вирішила присвятити себе вихованню сина.

Останній на даний момент альбом Адель вийшов 2021 року, він називається «30». Пісні, що увійшли до нього, стали дуже популярними, а композиція Easy on Me отримала кілька нагород. Так, у 2022 році її назвали «піснею року» за версією Brit Awards. Загалом, за свою кар'єру Адель отримала 12 нагород премії, більше лише у Робі Вільямса.

2024 року Адель одягла на концерт сукню від російського модельєра Валентина Юдашкіна — автора військової форми РФ, який не засудив війну в Україні. Співачку розкритикували у соціальних мережах.