UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вакарчук та YAKTAK представили спільний трек, поєднавши дві свої відомі пісні

На YouTube вже з'явився кліп.

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук та виконавиць YAKTAK (Ярослав Карпук) презентували спільний трек під назвою «На нічному небі». Прем’єра кліпу відбулася 3 жовтня.  У спільній роботі виконавці об’єднали пісню ОЕ «На небі» та YAKTAK «Уночі». 

«Раніше ми дуже часто грали пісні ОЕ в компаніях під гітару. Пам'ятаю, в ті моменти я уявляв, як колись познайомлюся зі Святославом Вакарчуком і, можливо, заспіваю разом із ним. Цього літа, на Атласі, Святослав був на нашому виступі, і ми експромтом заспівали разом. Сказати, що я був в шоці — це не сказати нічого. Тож ми вирішили увіковічнити цю синергію і представляємо вам пісню «На нічному небі», яка поєднує пісні «Уночі» та «На небі», – розповів YAKTAK під відео.

Читайте також: Про повернення додому та силу єдності: ТНМК представили зворушливий кліп

Нагадаємо, у вересня «Океан Ельзи» представив нову пісню, яка отримала назву «Мукачево». Це перший сингл нового україномовного альбому колективу.

Лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук відзначив, що хоча ця пісня звучить як автобіографічна, - вона про кожного з нас. Він закликав слухачів не просто слухати її, а відчути її і зустрітися з хлопчиком чи дівчинкою всередині себе і задати йому чи їй такі важливі питання.