UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Французська весна» в Україні стартує

Відкриття «Французької весни» надає французьким митцям та українській публіці виключну нагоду зустрічі та спілкування — в урбаністичній атмосфері повсякденність поступається місцем казці...

Відкриття «Французької весни» надає французьким митцям та українській публіці виключну нагоду зустрічі та спілкування — в урбаністичній атмосфері повсякденність поступається місцем казці. Цього року вже вшосте французькі митці використовують природну стихію в якості ефемерної сцени, щоб подарувати киянам незабутнє видовище.

Колектив Ilotopie надихається водою в усіх її виглядах. Вода річок, озер, морів і водограїв перетворюється для артистів на нестандартний простір, що дає волю їхній безмежній винахідливості.

У виставі «Дивацтва на воді» актори-химери, вогняні змагання, небачені дотепер конструкції породжують із піни — під музику Phil Spectrum — казковий, чаруючий світ, світ утопії та мрій, блискучий і мінливий у своєму ефемерному існуванні. «Дивацтва на воді» — це справжня нитка Аріадни, яка виводить людину з похмурої повсякденності у світло прожекторів та яскравих кольорів, навіює роздуми про самого себе та про світ.