UA / RU
Підтримати ZN.ua

Оголошено результати виборів мера в Житомирській області

У Житомирській області оприлюднили попередні дані результатів виборів міських голів Бердичева, Коростеняй Новогрод-Волинського.

У Житомирській області оприлюднили попередні дані результатів виборів міських голів Бердичева, Коростеня й Новогрод-Волинського.

У Бердичівській МТВК, за результатами обробки 50% протоколів, у Бердичеві перемагає на виборах міського голови висуванець від Партії регіонів, безпартійний чинний бердичівський міський голова Василь Мазур, який набрав більше 70% голосів виборців. Також у Бердичеві, за попередніми даними, до Житомирської облради проходять Партія регіонів, ВО «Батьківщина» й «Фронт Змін». За результатами обробки 30% протоколів у Новогрод-Волинському, за даними МТВК, переможцем виборів став висуванець Народної партії, колишній перший заступник губернатора області Володимир Загривий. У Новогрод-Волинському на виборах до облради перемагають Партія регіонів, ВО «Батьківщина», Народна партія, «Фронт Змін» і КПУ. У Коростені на виборах мера за результатами обробки 50% протоколів лідирує комуніст і чинний мер Коростеня Володимир Москаленко, який набрав більше 60% голосів виборців. У цьому місті в облраду проходять Партія регіонів, КПУ, ВО «Батьківщина» й «Фронт Змін». У цілому в області, за попередніми даними, проголосувало 502 тис. 138 виборців або 50,22%. Зокрема по 39% виборців узяли участь у голосуванні в Житомирі й Новогрод-Волинському, в Коростені - 38,2%, у Бердичеві - 41%.

За матеріалами: УНИАН