UA / RU
Підтримати ZN.ua

Партія «Фронт змін» змінила мету своєї діяльності

Політична партія «Фронт змін» направила Міністерству юстиції України офіційне повідомлення про зміну мети своєї діяльності, повідомила прес-служба міністерства в п'ятницю, 23 липня.

Політична партія «Фронт змін» направила Міністерству юстиції України офіційне повідомлення про зміну мети своєї діяльності, повідомила прес-служба міністерства в п'ятницю, 23 липня.

Як повідомляє прес-служба Мінюсту, новою метою партії визначено: будівництво країни динамічного, постійного розвитку, де будуть втілені європейські цінності свободи, рівності, справедливості, солідарності і толерантності, принципи демократії і суспільного діалогу, а також забезпечена можливість участі всіх громадян України у розробленні нової державної політики.

Відповідне рішення було ухвалено черговим партійним з'їздом, що відбувся 15 травня 2010 року.

Нагадаємо, що попередня мета діяльності "Фронту змін" полягала в побудові сильної країни зі справжнім суверенітетом, у забезпеченні лідерських позицій України у модернізаційних процесах на східноєвропейському просторі, перетворенні України в один із новітніх центрів інтеграційних процесів в Європі, а також у створенні політичної і управлінської еліти, яка б відповідала історичним цілям країни.

Мін'юст зареєстрував зміни в статуті "Фронту змін". Відповідний наказ було підписано Міністром юстиції України Олександром Лавриновичем.

Як відомо, згідно з Законом "Про політичні партії в Україні", партії мають інформувати Мін'юст про зміни назви, програми, статуту, керівних органів партії, їхні адреси і місцезнаходження у тижневий термін після прийняття рішень з цих питань.

Політичну партію "Фронт змін" було зареєстровано у Міністерстві юстиції 26 червня 2007 року, вона була включена до Реєстру політичних партій під N140.

За матеріалами прес-служби Міністерства юстиції