Зіркові нападники "Реала" забили по два голи "Шальке" у виїзному матчі 1/8 фіналу ЛЧ

Відео
Поділитися
Зіркові нападники "Реала" забили по два голи "Шальке" у виїзному матчі 1/8 фіналу ЛЧ © realmadrid.com
Мадридці не залишили шансів німецькому клубу, шість разів розписавшись у його воротах. Футболісти "Реала" стали авторами однієї з найбільших виїзних перемог у плей-офф турніру.

Мадридський "Реал" розгромив на виїзді "Шальке" 6:1 у першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

По два м'ячі у ворота суперника забили зіркові нападники команди - француз Карім Бензема, португалець Кріштіану Роналду і валлієць Гарет Бейл.

В іншому поєдинку ігрового дня "Галатасарай" і "Челсі" розписали нічию 1:1 у Стамбулі. Поєдинки відбудуться 18 березня відповідно у Мадриді і Лондоні.

"Реал" на стадіоні у Гельзенкірхені продемонстрував, що перебуває у чудовій формі, запропонувавши супернику злагоджені командні дії. Німецька команда, склад якої був ослабленим травмами низки футболістів, так і не зуміла що-небудь протиставити іспанського колективу. Автором єдиного гола "Шальке" став голландець Ян Хунтелаар - точний удар він організував вже за рахунку 0:6 і за кілька хвилин до фінального свистка арбітра.

"Реал" став автором однієї з найбільших виїзних перемог у 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Раніше, у розіграші турніру-2008/09 "Баварія" в гостях розгромила португальський "Спортинг" 5:0. Примітно і те, що в груповому турнірі цьогорічної Ліги мадридці з тим же рахунком у гостях розгромили "Галатасарай".

Ліга чемпіонів. Плей-офф. 1/8 фіналу

Перший матч

"Шальке" (Німеччина) - "Реал" (Іспанія) - 1:6 (0:2)

Голи: Бензема, 13 (0:1). Бейл, 21 (0:2). Кріштіану Роналду, 52 (0:3). Бензема, 57 (0:4). Бейл, 69 (0:5). Кріштіану Роналду, 89 (0:6). Хюнтелар, 90+1 (1:6).

"Шальке": Ферманн, Феліпе Сантана, Матіп, Колашинац (Фухс, 76), Хеведес, Нойштедтер, Боатенг (Горецка, 59), Дракслер, Фарфан (Огбуке Обасі, 72), Майєр, Хюнтелар.

"Реал": Касільяс, Серхіо Рамос, Пепе, Марселу, Карвахаль, Хабі Алонсо (Ильярраменди, 73), Ді Марія (Іско, 68), Модріч, Кріштіану Роналду, Бейл (Хесе, 80), Бензема.

Попередження: Ді Марія, 29. Хеведес, 62. Хюнтелар, 72.

Суддя: Вебб (Англія).

26 лютого. Гельзенкірхен. Стадіон "Veltins-Arena (Arena AufSchalke)".

Після матчу футболісти "Королівського клубу" в один голос казали, що їм вдалося показати справжній командний футбол, який відображає ігрову філософію "Реала". А ось наставник "Шальке" був розчарований.

"Це була погана гра, до того ж у нас тепер купа травмованих гравців. "Шальке" виглядав добре до першого пропущеного гола. Потім ми почали допускати помилку за помилкою", - зазначив він.

У Стамбулі місцевий "Галатасарай" ще раз показав, що не має наміру здаватися на милість переможцям, а його вихід до плей-офф - цілком заслужений. "Челсі" так і не зумів підібрати ключі до оборони суперника, після того, як пропустив у середині другого тайму, відклавши з'ясування відносин на матч у Лондоні.

"Галатасарай" (Туреччина) - "Челсі" (Англія) - 1:1 (0:1)

Голи: Фернандо Торрес, 9 (0:1). Шеджу, 65 (1:1).

"Галатасарай" (Стамбул): Муслера, Шеджу, Хакан Балта (Семіх Кайя, 46), Алекс Теллес, Ебуе, Сельчук Інан, Феліпе Мелу, Снайдер, Хайровіч (Екта Куртулуш, 31), Бурак Їлмаз, Дрогба (Умут Булут, 80).

"Челсі" (Лондон): Чех, Террі, Кейхілл, Аспілікуета, Іванович, Рамірес, Лемпард, Азар (Оскар, 90+2), Вілліан, Шюррле (Обі Мікел, 67), Фернандо Торрес (Ето'О, 68).

Попередження: Террі, 42. Шюррле, 56. Сельчук Інан, 57. Рамірес, 58. Чех, 61.

Суддя: Веласко Карбальо (Іспанія).

26 лютого. Стамбул. "Turk Telekom".

Після гри колишній нападник "Челсі" Дідьє Дрогба, який нині захищає кольори турецької команди, висловив розчарування тим, що не зумів відзначитися у поєдинку проти екс-партнерів. А наставник лондонців Жозе Моурінью поскаржився на низку втрачених можливостей в першому таймі.

Нагадаємо, що раніше у перших матчах 1/8 фіналу було зафіксовано такі результати: "Манчестер Сіті" - "Барселона" - 0:2, "Байєр" - ПСЖ - 0:4, "Арсенал" - "Баварія" - 0:2, "Мілан" - "Атлетіко" - 0:1, "Зеніт" - "Боруссія" - 2:4, "Олімпіакос" - "Манчестер Юнайтед" - 2:0. !zn

Читайте також:

"Олімпіакос" зробив перший крок, щоб залишити "Манчестер Юнайтед" без Ліги Чемпіонів

"Барселона" і " ПСЖ " зробили серйозні заявки на чвертьфінал

Визначено всіх учасників 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів

Фоменко вперше викликав у збірну представника чемпіонату Ізраїлю

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі