Віктор Медведчук вимагає публічних вибачень від президента «Металіста»

Поділитися
© archunion.com.ua
Екс-голова адміністрації президента України, керівник міжнародної адвокатської компанії «BIM» Віктор Медведчук через свою прес-службу в середу, 18 серпня, зажадав публічних вибачень від президента харківського «Металіста» Олександра Ярославського (на фото).
Екс-голова адміністрації президента України, керівник міжнародної адвокатської компанії «BIM» Віктор Медведчук через свою прес-службу в середу, 18 серпня, зажадав публічних вибачень від президента харківського «Металіста» Олександра Ярославського (на фото).Останній, коментуючи рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України про позбавлення його клубу дев'яти очок за участь у договірному матчі, раніше заявив, що не зможе домогтися справедливості в Апеляційному комітеті ФФУ, оскільки «там засідають фахівці юридичної компанії BIM, акції якої належать братам Суркісам і їхньому другу Віктору Медведчуку». «Розуміємо Ваші переживання з приводу рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ про зняття очок з Вашої футбольної команди. При цьому, як і мільйони українських уболівальників, згодні з Вашою тезою, що в українському футболі давно переважає банальний дух наживи, а не спортивний принцип. Це підтверджує і низка скандалів, які захлеснули наш футбол в останні роки. Після того, як футбол став частиною великого бізнесу, його закони прийшли на зміну законів спорту. І це, як відомо, далеко не тільки українське явище. Тим більше дивно чути подібні одкровення з вуст саме власника одного з футбольних клубів», - вказується в заяві прес-служби. У ній підкреслюється, що Віктор Медведчук не має ніякого відношення ані до ФФУ, ані до скандалу навколо зняття очок з «Металіста» і «Карпат» за участь у договірному матчі. «При цьому Віктор Медведчук вважає, що не має ані права, ані бажання давати оцінку, коментувати ситуацію, в якій опинилися якісь футбольні клуби. Дуже сподіваємося, що стан афекту, в якому Ви перебували, згадуючи ім'я Віктора Медведчука (іншого пояснення цьому знайти просто важко), вже минув, і Ви знайдете в собі сміливість принести йому відповідні публічні вибачення, - відзначає прес-служба. - До речі, нагадуємо, що ще 12 років тому, після того, як Віктор Медведчук був обраний народним депутатом, він перестав займатися бізнесом і продав свою частку акцій у різних компаніях, у тому числі і в згаданій Вами компанії "BIM"». Нагадаємо, 17 серпня стало відомо, що Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України визнав матч чемпіонату країни сезону-2007/08 «Металіст» — «Карпати» (4:0) таким, що пройшов з порушенням принципів fair play (чесної гри). Обидві команди будуть позбавлені дев'яти очок в поточному розіграші першості. Окрім того, низка функціонерів з «Металіста» і «Карпат» отримали тривалі дискваліфікації.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі