Роналду обійшов Мессі та Рібері у "тренувальному" опитуванні від World Soccer

Поділитися
Роналду обійшов Мессі та Рібері у "тренувальному" опитуванні від World Soccer Кріштіану Роналду поважають не тільки в "Реалі" © as.com
Португальця було визнано найкращим футболістом 2013 року за версією авторитетного видання. Йому вдалося випередити у голосуванні двох конкурентів у боротьбі за "Золотий М'яч".

Португальця Кріштіану Роналду з мадридського "Реала" визнано найкращим футболістом року, що минає, за версією авторитетного журналу World Soccer.

За підсумками голосування журналістів і експертів він обійшов аргентинського нападаючого "Барселони" Ліонеля Мессі і французького півзахисника мюнхенської "Баварії" Франка Рібері.

Роналду отримав 1075 очок, Мессі - 926, Рібері - 870. Далі розташувалися форвард "ПСЖ" Златан Ібрагімович (658), хавбек "Баварії" Арьєн Роббен (324) і форвард "Барселони" Неймар (286), передає Eurosport.

Єдиний представник України Андрій Ярмоленко з "Динамо" набрав однакову кількість балів із хавбеком "Барселони" Хаві (19), опинившись на підсумковому 26 місці. Примітно, що Ярмоленку в опитуванні журналу вдалося випередити колишнього півзахисника "Шахтаря" Генріха Мхітаряна.

Тренером року за версією видання, став екс-наставник "Баварії" Юпп Хайнкес. Мюнхенський клуб, у свою чергу, названо командою року. Нагадаємо, що у 2013 році баварці стали володарями Кубка Європейських чемпіонів, здобули перемогу в чемпіонаті Бундесліги, а також виграли Суперкубок.

World Soccer визначає найкращого футболіста з 1982 року. Тричі цей приз отримував Ліонель Мессі (2009, 2011 та 2012). Роналду ставав лауреатом нагороди в 2008 році.

Примітно, що українські команди і гравці ніколи не перемагали в номінаціях журналу, зате неодноразово потрапляли на провідні позиції. Так, у 1986-му "Динамо" поступилося званням "Команда року" чудовій збірній Аргентини з Марадоною, яка виграла чемпіонат світу. Тоді ж Ігор Бєланов поступився все тому ж Марадоні, а Валерій Лобановський - тренеру сенсаційних на ЧС бельгійців Гі Тісу.

Нагадаємо, що незабаром стануть відомі результати ще одного голосування за титул найкращого футболіста року за версією ФІФА. На "Золотий М'яч" претендують Кріштіану Роналду, Ліонель Мессі і Франк Рібері. !zn

Читайте також:

Ліонель Мессі втретє отримав "Золоту бутсу"

Після дзвінка з ФІФА Роналду зважився відвідати церемонію вручення "Золотого М'яча"

Ріо Фердинанд задовольнить марнославство футболістів за допомогою "футбольного " Оскара"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі