Після дзвінка з ФІФА Роналду вирішив відвідати церемонію вручення "Золотого М'яча"

Поділитися
Після дзвінка з ФІФА Роналду вирішив відвідати церемонію вручення "Золотого М'яча" Роналду: якщо М'яч дадуть мені, то до Цюріха навіть прибіжу © realmadrid.com
Португальський футболіст, який є головним претендентом на отримання престижного трофею, пробачив керівництво ФІФА і готовий приїхати на гала-вечір 13 грудня.

Нападник "Реала" Кріштіану Роналду все-таки відвідає церемонію вручення "Золотого М'яча", яка відбудеться 13 січня у Цюріху, повідомляє Marca.

У листопаді цього року 28-річний португалець заявив, що пропустить урочистий захід через слова президента ФІФА Йозефа Блаттера, який сказав, що Роналду витрачає на свою зачіску більше часу за інших футболістів. Окрім цього Блаттер віддав перевагу форварду "Барселони" Ліонелю Мессі. Втім, на той момент аргентинець був прямим конкурентом Роналду в боротьбі за звання найкращого гравця світу.

Однак, судячи з усього, конфлікт вичерпано - принаймні, про це заявили представники ФІФА, які вже зв'язалися з Роналду. За їхніми словами, гравець підтвердив свій намір відвідати церемонію вручення нагороди. Також футболіст запевнив, що він приїде не через те, що потрапив у підсумкову трійку номінантів.

Нагадаємо, що крім Роналду на "Золотий м'яч" претендують Мессі і півзахисник "Баварії" Франк Рібері.

Фахівці пов'язують лояльність Роналду з тим, що букмекери вже протягом місяця віддають перевагу у своїх котируваннях саме португальському футболістові.

Нагадаємо, що крім вручення нагороди найкращому гравцеві, ФІФА відзначить автора найкрасивішого м'яча, а також найкращого тренера. !zn

Читайте також:

Платіні запевнив, що підтасовувань на жеребкуванні ЧС не було

Мессі, Роналду і Рібері поборються за "Золотий М'яч" на фініші голосування

Платіні запропонував замінити жовті картки у футболі на вилучення

В УЄФА визначились із системою відбору на історичний Євро-2016

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі