Легендарний Беккенбауер вважає, що сьогодні "Баварія" сильніша за його команду у 70-х

Поділитися
Легендарний Беккенбауер вважає, що сьогодні "Баварія" сильніша за його команду у 70-х Франц Беккенбауер вважає, що Філіп Лам провів кращий сезон, ніж Франк Рібері © прес-служби "Укртрансгаз"
Почесний президент баварського клубу висловив думку, що сьогоднішня команда виглядає краще за ту, в якій він провів свої найкращі роки на футбольному полі.

Легендарний німецький захисник Франц Беккенбауер вважає, що нинішня "Баварія" набагато сильніша за ту, за яку довелося грати йому в 60-70-х роках минулого століття.

"Зараз у них є вибір більш ніж з 20 гравців, і всіх можна безболісно замінити. У мій час було 14-15 сильних футболістів, решта були значно слабшими. Зараз у клубі працює система, яку ми свого часу не змогли розробити. Це просто фантастика", - зазначив Кайзер.

При цьому Беккенбауер вважає, що його підопічні провели блискучий сезон, вигравши п'ять титулів - чемпіонат Німеччини, Кубок країни, Ліга Чемпіонів, Суперкубок УЄФА і клубний чемпіонат світу.

Нагадаємо, що "Баварія" Беккенбауера у 1970-х роках тричі поспіль перемагала у Кубку Чемпіонів - починаючи з сезону 1973/74. А в 1976 році баварці виграли Міжконтинентальний Кубок.

Примітно, що найкращий гравець мюнхенців у 2013-му Кайзер Франц назвав не Франка Рібері, а захисника Філіпа Лама. За словами дворазового володаря "Золотого м'яча", Лам провів рік найбільш стабільно.

"Він провів видатний сезон. Але мене найбільше вразив Філіп Лам - він стабільніше за усіх провів цей рік, і в порівнянні з попередніми сезонами він тільки додає. Його безперервний прогрес захоплює. Філіп може де завгодно грати надзвичайно корисно. Хіба що для воротаря він замалий", - резюмував Беккенбауер.

Нагадаємо, що у лютому "Баварія" продовжить виступи у Лізі Чемпіонів. В 1/8 фіналу мюнхенці зіграють проти лондонського "Арсеналу". !zn

Читайте також:

Президента "Баварії" Улі Хенесса звинувачено в несплаті податків

"Баварія" повторила рекорд "Барселони"

Роналду обійшов Мессі і Рібері в "тренувальному" опитуванні від World Soccer

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі