Фоменко відзвітував за відбірковий турнір: зробили все, що планувалося

Поділитися
Фоменко відзвітував за відбірковий турнір: зробили все, що планувалося
Михайло Фоменко вважає, що йому немає в чому дорікнути збірній, яка під його керівництвом у семи матчах набрала 19 очок з 21-го можливого.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко після завершення групового турніру у європейській кваліфікації на чемпіонат світу зауважив, що йому вдалося створити колектив, який сприймає всю інформацію у тренувальному процесі.

"Якщо говорити про весь цикл, то ми зробили все, що від нас залежало. Ми ж не можемо зараз повертатися до ігор, які були у наших попередників. У мене немає претензій до хлопців", - зазначив Фоменко.

"Я хотів би подякувати їм за те, що вони добре сприймали все, що їм пропонувалося. У нас мало часу, збірна - це не клуб. Завжди було мало часу, але ми зробили те, що планували", - припустив головний тренер.

Нагадаємо, Україна у заключному турі групового турніру обіграла на виїзді Сан-Марино 8:0, але при цьому Англія набрала три очки у поєдинку з Польщею і посіла перше місце. Тепер українцям доведеться пробиватися на ЧС через стикові ігри.

"Англія є Англія. Ви порівняйте наші чемпіонати. Звичайно, ми вірили і сподівалися на те, що Польща відбере очки у нашого конкурента. Але ж ні. Дуже шкода, однак, це життя, будемо рухатися далі. Ми не могли вплинути на процес, який був у Лондоні. Ми займалися своєю справою. Будемо чекати на завтрашній день і готуватися до поєдинків плей-офф", - зазначив головний тренер.

Нагадаємо, що у стикових поєдинках українці, за попередніми підрахунками, можуть зустрітися із Францією, Ісландією, Швецією та Румунією. Жеребкування цих матчів відбудеться 21 жовтня о 16:00 у швейцарському Цюріху.

Фоменко відмовився говорити про переваги у стикових іграх, зазначивши, що він буде готувати команду до протистояння з будь-яким суперником. !zn

Читайте також:

Бразилія-2014: на 18 путівок претендують 34 збірні

Фоменко не вірить, що Україна вийде на ЧС з першого місця

Тренер збірної Англії вважає, що Україна заслуговує на те, щоб грати на чемпіонаті світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі