Тренер збірної Англії вважає, що Україна заслуговує на те, щоб грати на чемпіонаті світу

Поділитися
Тренер збірної Англії вважає, що Україна заслуговує на те, щоб грати на чемпіонаті світу Рой Ходжсон залишився задоволеним результатом матчу з Україною © football.ua
Рой Ходжсон виписав українцям порцію компліментів, порадівши нульовій нічиїй.

Головний тренер збірної Англії Рой Ходжсон після зустрічі з Україною був задоволений нічийним результатом і тим, як його команда впоралася з тиском суперника.

"Я задоволений результатом. Думаю, це хороший результат для нас, враховуючи, що у другому таймі українці чинили на нас серйозний тиск. Команда була обмежена в атакуючих діях через відсутність кількох нападників. Ми знали, що суперник знаходиться у хорошій формі, тим більше, що українських футболістів гнав уперед 70-тисячний стадіон".

"Ми як і раніше лідери і це дійсно тішить. Попереду у нас дві важливі гри, і, сподіваюся, ми наберемо в них максимум очок", - зазначив Ходжсон.

При цьому наставник Англії вважає, що Україна, так само, як і його підопічні, заслуговує на вихід на чемпіонат світу-2014. На сьогоднішній день українці посідають друге місце в групі Н, і лише перемога у двох поєдинках з Польщею і Сан-Марино, а також осічка англійців гарантує українській команді поїздку у Бразилію.

Втім, один з кращих бомбардирів англійської збірної, відомий у минулому футболіст Гарі Лінекер з іронією сприйняв слова Ходжсона про хороший результат для його команди у Києві.

"Хороший результат для Англії? Та невже... Бразилія, Іспанія, Німеччина, Аргентина... так у нас великі проблеми!", - зазначив Лінекер у своєму "твіттері".

Англійські журналісти встигли розпитати Ходжсона про те, що він думає про висловлювання однієї з легенд британського футболу.

"Вважаю, що він неправильно проаналізував нашу гру - пройтися катком по таким командам, як Україна, тим більше на виїзді, було б дуже складно. Подібний настрій навряд чи б допоміг нашому колективу у вирішальних матчах".

Відзначимо, що у жовтні збірна Англії зіграє з Чорногорією і Польщею - обидва матчі відбудуться на Туманному Альбіоні. !zn

Читайте також:

Італія і Нідерланди першими з Європи вийшли на чемпіонат світу-2014

Фоменко не зважився оцінювати шанси збірної на успіх після нічиєї з Англією

Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі