Андрій Шевченко визначився з майбутнім - він стане футбольним тренером

Поділитися
Андрій Шевченко визначився з майбутнім - він стане футбольним тренером
Один із найкращих футболістів в історії України продовжить працювати у футболі як тренер.

Андрій Шевченко, який завершив кар'єру футболіста після Євро-2012, розповів британській пресі, що не уявляє свого життя без футболу, тому хоче вже найближчим часом стати тренером.

В інтерв'ю британському виданню London Evening Standard екс-гравець збірної України Андрій Шевченко повідомив про бажання почати тренерську кар'єру.

"Зараз, коли у мене є час, я вирішив закінчити тренерські курси. Футбол завжди був невід'ємною частиною мого життя, і я не можу від нього так просто віддалитися. Загадувати щось на майбутнє дуже складно, але у мене залишилися тісні зв'язки з кожним клубом, кольори якого я захищав як гравець. Я дійсно хочу спробувати себе у ролі тренера", - розповідає Шевченко.

Нагадаємо, Андрій Шевченко у квітні розпочав навчання на тренерських курсах при Федерації футболу України. А трохи пізніше італійська преса поширила інформацію про те, що найближчим часом Шевченко може почати тренерську кар'єру не де-небудь, а у "Мілані".

Втім, поки Шевченко говорить про іншу свою колишню команду - "Челсі". Шева висловив надію, що майбутній сезон під керівництвом Жозе Моуріньо стане успішним для "синіх".

"Звичайно, я уважно стежу за тим, що відбувається у Челсі. Я живу в Лондоні, намагаюся відвідувати кожен матч, і, як уболівальник, чекаю на початок нового сезону. Зараз команда виглядає дуже потужно, і, я думаю, наступний рік буде для Челсі дуже успішним. Хочу, щоб команда показувала відмінний футбол, і виграла всі можливі трофеї", - підсумував українець. !zn

Читайте також:

Шевченко відмовився очолити збірну України

В італійській Серії А буде знову грати український футболіст

Ліга Чемпіонів: "Металіст" зустрінеться з німецьким "Шальке"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі