Gazzetta dello Sport: Шевченко очолить "Мілан" у наступному сезоні

Поділитися
Gazzetta dello Sport: Шевченко очолить "Мілан" у наступному сезоні Шева перейде на тренерську стежку © sheva7.com
Італійське видання склало список можливих наставників клубу, у який потрапив і легендарний українець.

Андрій Шевченко, який завершив у минулому сезоні кар'єру в київському "Динамо" і збірної України, а нині проходить курс навчання на тренерських курсах в Україні, може очолити "Мілан" найближчим часом, вважає La Gazzetta dello Sport.

У сьогоднішньому номері авторитетного видання журналісти склали список з недавніх зірок "Мілана", які планують стати на тренерську стежку і можуть у майбутньому зайняти пост головного тренера "россо-нері".

Нагадаємо, що на думку різних ЗМІ нинішній наставник "Мілана" Массіміліано Аллегрі швидше за все піде з клубу влітку.

Шевченко не знаходиться на перших ролях у цьому списку, бо вирушив на навчання лише на початку квітня. Тим не менш, італійці вважають, що легендарний форвард "Мілана" все-таки може перейти на тренерську роботу. Тим більше, що наприкінці минулого року Шевченко отримав пропозицію очолити збірну України, але відмовився як раз, щоб перед тим, як прийняти будь-яку команду, отримати певні знання.

На першому місці, хто є найреальнішим кандидатом, видання бачить Філіппо Індзагі, який вже в липні отримає ліцензію, яка дає право працювати з командами Серії А. Зараз молодий тренер працює з юнацькою командою "Мілана" U-17.

Великі шанси в майбутньому стати біля керма італійського гранда і у Дженнаро Гаттузо, який ще поки не завершив активну кар'єру гравця. Тим не менш, він закінчує курси в італійському навчально-тренувальному центрі Коверчіано, а в нинішньому сезоні навіть встиг спробувати себе в ролі граючого головного тренера швейцарського "Сьона".

Кларенс Зеєдорф також вирішив стати тренером і дистанційно проходить курси, організовані футбольною асоціацією Нідерландів. Зрештою, нинішній гравець бразильського "Ботафого" отримає ліцензію UEFA Pro, яка дозволить йому тренувати на всіх рівнях.

Нагадаємо, що в листопаді повідомлялося, що Шевченко може увійти до тренерського штабу "Челсі" Роберто Ді Маттео, однак незабаром італійський фахівець залишив Лондон, а на його місце прийшов Рафаель Бенітес. Також ми повідомляли про інтерес до Шевченка, однак у ролі футболіста, з боку клубу з індонезійської ліги.

Зазначимо, що в "Мілані" Шевченко став другим бомбардиром в історії клубу, забивши 134 голи у 224-х матчах. !zn

Читайте також:

Андрій Шевченко в рейтингу найкращих бомбардирів ХХІ століття зайняв 12 місце

Мессі зрівнявся з легендарним Марадоною по забитим голам

Ярмоленко побив національний рекорд Шевченка і Реброва

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі