Ліга Чемпіонів: "Металіст" зустрінеться з німецьким "Шальке"

Поділитися
Ліга Чемпіонів: "Металіст" зустрінеться з німецьким "Шальке" "Металіст" дізнався суперника і чекає на рішення УЄФА © PeterQ, forum.autoua.net
Відбулося жеребкування чергового відбіркового раунду головного клубного євротурніру.

Харківський "Металіст" зіграє з німецьким "Шальке" у четвертому раунді відбіркового турніру Ліги Чемпіонів. Втім, подальша доля команди знаходиться у руках УЄФА.

Нагадаємо, що 13 серпня футбольна організація прийме рішення щодо єврокубкових перспектив харків'ян - "Металіст" може бути покараний за проведення договірного матчу з "Карпатами" в сезоні-2007/08, що було офіційно підтверджено Спортивним арбітражним судом у Лозанні.

Зазначимо, що незважаючи на заяви представників грецького ПАОКа, переможеного "Металістом" у третьому раунді відбору, під час жеребкування в УЄФА офіційно не згадували ім'я грецького клубу.

Зазначимо, що потенційними суперниками харків'ян могли стати італійський "Мілан", англійський "Арсенал", французький "Ліон", російський "Зеніт" і німецький "Шальке".

Також трохи пізніше у Ньоні відбудеться жеребкування четвертого раунду кваліфікації Ліги Європи, в якому будуть представлені українські "Чорноморець", "Динамо" і "Дніпро". Відзначимо, що всі українські команди потрапили у число сіяних. Потенційно небезпечними для динамівців може стати "Аполлон" з Кіпру, а також грецький "Атромітос".

З суперників "Чорноморця" можна виділити "Маккабі" з Тель-Авіва, а також швейцарський "Санкт-Галлен", "Дніпра" - "Тун" зі Швейцарії, тбіліське "Динамо" та чеський "Слован".

Втім, як показав приклад "Металурга", навіть єврокубковий новачок з не дуже футбольної країни може створити проблеми забезпеченим українським клубам.

Відзначимо, що наступний раунд Ліги Європи відбудеться 22 і 29 серпня, а вже у передостанній день літа будуть визначені склади групового турніру. !zn

Читайте також:

"Металіст" позбавлений бронзи сезону-2007/08 за договірний матч з "Карпатами"

За участь у договірних матчах УЄФА залишив без єврокубків двох турецьких грандів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі