"Я старий": Ломаченко заговорив про можливе завершення кар'єри

Поділитися
Василь Ломаченко © Boxingscene
Колишній чемпіон зазначив, що йому складно відновлюватись після боїв.

Колишній чемпіон світу у трьох дивізіонах Василь Ломаченко перед боєм проти австралійця Джорджа Камбососа висловився про можливе завершення кар'єри.

"Якщо говорити про вік у боксі та вагові категорії, то я згоден. Я старий. Але, якщо взяти надважку вагу, то там у 36 років багато хто тільки починає. Але моя кар'єра, звичайно, майже завершена.

Скільки років мине? Один, два, три, і все. Але я думаю, що я маю ще трохи сил. Але не треба мене запитувати про точну дату, бо я не знаю. Це складне питання. У моєму віці кожен бій проходить важко, потім складно відновлюватися.

Я не знаю, що станеться з моїм тілом після цього поєдинку, тож не можу точно відповісти на питання про завершення кар'єри”, – цитує Ломаченка Fox Sports.

Бій Ломаченка та Камбососа пройде 12 травня в австралійському Перті. На кону стоятимуть вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі, а також титул IBO, яким володіє австралієць.

Свій минулий бій 36-річний українець провів у травні 2023 року в США проти абсолютного чемпіона світу Девіна Хейні та зазнав поразки одноголосним рішенням суддів.

Раніше відомий боксер пояснив, чому в Україні не люблять Ломаченка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі