Збірна України з баскетболу зіграє 10 матчів протягом 30 днів

Поділитися
Збірна України з баскетболу зіграє 10 матчів протягом 30 днів © fibaeurope.com
Українці готуються до дебюту на чемпіонаті світу, який відбудеться у кінці літа - на початку осені в Іспанії. План підготовки передбачає проведення контрольних поєдинків.

Збірна України з баскетболу розпочала підготовку до чемпіонату світу, який відбудеться в Іспанії 30 серпня - 14 вересня у шести містах Іспанії.

Підопічні американського спеціаліста Майка Фрателло зібралися у Южному (Одеська область), де відбудеться короткочасний навчально-тренувальний збір. Потім же збірна почне проведення спарингів, які будуть проходити закордоном.

Всього заплановано 10 контрольних матчів з такими командами як Словенія, Грузія, Канада, Литва, Австралія, Франція, Філіппіни, Мексики. Також за тиждень до старту ЧС "синьо-жовті" можуть помірятися силою з однією з найсильніших збірних світу - Іспанією. Додамо й те, що з Францією і Литвою українці грали на Євробаскеті-2013, програвши в обох зустрічах.

Під час ігор і тренувань тренерському штабу доведеться відсіяти половину запрошених на збір баскетболістів - всього до Южного прибуло 27 баскетболістів, серед яких, як і повідомляли раніше, - українські американці - Остап Чолій та Джоель Боломбой.

Нагадаємо, на ЧС України зіграє зі збірними Домініканська Республіка (проти цієї команди українці зіграють 30 серпня), Фінляндія (31.08), Туреччина (2.09) і Нова Зеландія (3.09). З американцями збірна зіграє 4 вересня - на фініші групового турніру. Всі поєдинки пройдуть у місті Більбао.

Зазначимо, що для виходу в наступний раунд українцям достатньо фінішувати в межах четвірки. !zn

Читайте також:

Капітан збірної України повернувся в "Будівельник"

"Король баскетболу" не зіграє проти збірної України на чемпіонаті світу

Ще один талановитий українець вирушив підкорювати баскетбольну Америку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі