Взимку кращий бомбардир Прем'єр-ліги залишить "Волинь" - ЗМІ

Поділитися
Взимку кращий бомбардир Прем'єр-ліги залишить "Волинь" - ЗМІ Ерік Бікфалві швидше за все покине "Волинь" © fcvolyn.net
На рахунку румунського легіонера і підопічного Віталія Кварцяного - 9 голів. Незабаром свої найкращі якості він буде демонструвати в іншій команді.

Півзахисник луцької "Волині" Ерік Бікфалві 7 грудня можливо проведе останній матч у футболці своєї команди.

Румунський легіонер за інформацією видання "Спорт-Экспресс в Украине" має намір піти на підвищення в один з провідних клубів України.

Кращий бомбардир чемпіонату Прем'єр-ліги, на рахунку якого 9 голів у 13 матчах, зацікавив Мирона Маркевича і його "Дніпро", харківський "Металіст", а також команду свого співвітчизника Мірчі Луческу. До речі, саме наставник "Шахтаря" порадив головному тренеру збірної Румунії Ангелу Йорданеску звернути увагу на Бікфалві, і в результаті, той дебютував за румунів 18 листопада у товариському матчі проти Данії.

Також ЗМІ повідомляють, що інтерес до Еріка виявляє і російський "Краснодар". Додамо, що одним з головних аргументів можливого переходу румуна в інший клуб, є термін дії його контракту - він завершується влітку, і навряд чи футболіст буде продовжувати свої відносини з "Волинню".

30 листопада луцька "Волинь" обіграла "Іллічівець" 3:1 в рамках 14-го туру Прем'єр-ліги, а Бікфалві записав на свій рахунок два голи. У відкладеному 10-му турі лучани зіграють з харківським "Металістом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі