У "Волині" розповіли про найкращі якості лідера бомбардирської гонки

Поділитися
У "Волині" розповіли про найкращі якості лідера бомбардирської гонки Ерік Бікфалві забив 9 голів після 13 матчів © detskiymir.vn.ua
Румунський футболіст Ерік Бікфалві випередив у списку кращих бомбардирів представників "Динамо", "Шахтаря" і "Металіста".

Завдяки двом голам у ворота "Іллічівця" у матчі 14 туру Прем'єр-ліги (3:1) румунський футболіст "Волині" Ерік Бікфалві з 9 голами випередив у списку бомбардирів чемпіонату Шав'єра з "Металіста", а також динамівців Артема Кравця та Андрія Ярмоленка.

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний задоволений виконанням свого футболіста, вважаючи його одним з найсильніших гравців атаки в Україні.

"Іншого такого виконавця в нашому чемпіонаті немає: румун - яскравий представник школи атакуючих півзахисників", - цитує Кварцяного "Спорт-Экспресс в Украине".

"Він вміє розвинути атаку, а ще - здатний майстерно завершувати творчі дії ударами з дальньої дистанції. Ерік б'є як за 35 і 25 метрів, так і з двох-трьох. Румун завжди чудово відчуває гольову ситуацію - його наче тягне в епіцентр подій. Він не грає поперек поля, а лише вперед, будучи постійно націлений на ворота. Робить він все на швидкості, знаходячи можливість для своєчасного гострого пасу або завершального удару", - говорить фахівець.

Нагадаємо, що "Волинь" займає 5-е місце у турнірній таблиці Прем'єр-ліги. У заключному в 2014 році поєдинки лучани на своєму стадіоні прийматимуть харківський "Металіст". Матч відбудеться 7 грудня.

30 листопада в матчі 14-го туру між "Металістом" і "Зорею" (4:2) бразилець Жажа Коельо відзначився хет-триком, який став ювілейним, 10-м, "трюком з капелюхом" для гравців харківської команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі