Український боксер, який двічі постраждав від суддівства, перейшов у професіонали

Поділитися
Український боксер, який двічі постраждав від суддівства, перейшов у професіонали Хитров прийняв рішення перейти у профі © kri.com.ua
Слідом за Тарасом Шелестюком, Олександром Усиком та Василем Ломаченком кар'єру у професійному боксі почне ще один чемпіон світу Євген Хитров.

Чемпіон світу-2011 у старшій середній вазі (категорія до 75 кг) Євген Хитров ухвалив остаточне рішення про перехід у професійний бокс.

Про це Хитров повідомив через кілька днів після того, як на одному з міжнародних боксерських сайтів з'явилася інформація про те, що вже у грудні 24-річний криворіжець проведе свій дебютний бій.

"Я прийняв рішення перейти у профі, і це не обговорюється. Зараз веду переговори з промоутерами, тому з приводу дати дебюту поки говорити рано. Перед тим, як підписувати контракт, потрібно все добре зважити", - повідомив Хитров.

Чемпіон світу-2011 зазначив, що поки не впевнений, що його дебют відбудеться саме у грудні.

Нагадаємо, Євген Хитров, що завоював золото чемпіонату світу-2011 у Баку, вважався одним із фаворитів Олімпіади в Лондоні. Однак вже у першому колі змагань, на думку багатьох фахівців, його було несправедливо засуджено на користь місцевого боксера Ентоні Огого. Неприємності повторилися для Хитрова і на чемпіонаті Європи-2013: його не пустили до фіналу, коли у півфіналі судді за явної переваги українця віддали перемогу ірландцю Джейсону Квіглі. Тому Хитров тоді задовольнявся лише бронзою.

Після невдачі у Мінську Хитров зазначав, що хотів би продовжити виступи в аматорах до Ріо-2016, однак судячи з риторики його наставника Сергія Криницького, Хитров був незадоволений діями федерації боксу і цілком міг би прийняти пропозицію перейти у профі - тим більше, що, за словами тренера, такі пропозиції у нього були ще після Лондона-2012.

"Федерація боксу України палець об палець не вдарила...Я насилу ще можу зрозуміти, що сталося, на Олімпіаді, але коли на чемпіонаті Європи зі мною б'ється дитя, яке нічого не може зробити три раунди, а в підсумку перемагає, ні!" - каже Хитров.

"Вони мені сказали, мовляв, не хвилюйся, ми знімемо ролики, як у Лондоні, що це нечесно. Навіщо це мені? Сенсу ніякого. Федерація нічого не зробила, щоб вирішити це питання", - зазначив Хитров, маючи на увазі, що українські спортивні чиновники могли б подати апеляцію та відновити справедливість.

При цьому Хитров спростував інформацію, що він буде виступати за "Українських Отаманів" у змаганнях Світової серії боксу, яка стартує у середині листопада.

"Я не буду виступати у WSB, і, сподіваюся, ніколи. Я взагалі здивувався, коли оголосили про мій перехід в "Отамани". Хотів подивитися, що буде далі. Але там почали торгуватися, і я вирішив, що не буду брати участь в цьому. Тим більше з людьми, які мінімум двічі мене продали", - каже Хитров.

Таким чином, Хитров стане ще одним українським боксером, який прийняв рішення перейти у профі. !zn

Читайте також:

Українець Микола Буценко виборов бронзу чемпіонату світу з боксу

Ще один український боксер побореться за титул чемпіона світу

Українець Павло Іщенко завоював золото чемпіонату Європи з боксу

Після серії невдач колишній чемпіон світу з боксу з України завершив кар'єру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі