У січні Мессі стане найбільш високооплачуваним футболістом світу

Поділитися
У січні Мессі стане найбільш високооплачуваним футболістом світу © tacopshq.com
Зірковий аргентинець все-таки домігся підвищення зарплатні і тепер обійде в суперечці найвищих футбольних зарплат давнього конкурента Кріштіану Роналду.

Аргентинський нападник "Барселони" Ліонель Мессі у січні має відвадити потенційних покупців, підписавши дуже вигідний контракт із каталонським клубом.

Угоду буде оформлено після повернення з Аргентини Мессі, де він продовжує відновлюватися після травми, стверджує AS. Принципової домовленості вже досягнуто, і в даний час сторони проводять тільки фінальні зустрічі для закріплення деталей.

Побічно інформацію підтвердив віце-президент "Барселони" Жозеп-Марія Бартомеу, заявивши, що найкращий футболіст світу повинен заробляти більше за інших.

"Для нас це очевидно. Батько Ліонеля днями вже сказав, що його син відданий "Барселоні" і хоче залишитися з нами. Відносини між Мессі і "Барселоною" чудово складаються вже багато років", - наводить слова Бартомеу Marca.

Мессі підписав контракт із "Барселоною" тільки в лютому 2013 року. Угода розрахована до 2018 року і включає в себе суму відступних у розмірі 250 мільйонів євро.

Раніше аргентинець зазначав, що хотів би підвищення зарплатні, щоб хоча б вона істотно відрізнялася від суми, яку "виписали" бразильцеві Неймару.

ТАКОЖ: У "Баварії" впевнені, що "Барселона" ніколи не продасть Мессі - навіть за 250 мільйонів

У той же час віце-президент "Барселони" з економічних питань Хав'єр Фаус виступив проти підписання нового контракту з Мессі.

"Я не розумію, чому ми повинні знову це робити, коли немає ніяких причин. Чому ми повинні покращувати умови контракту кожні півроку?", - зазначив він.

Нагадаємо, на сьогоднішній день найвищу зарплатню в світі отримує нападник "Реала" Кріштіану Роналду, його платня становить близько 18 мільйонів євро на рік. Тоді як Мессі отримує близько 12 мільйонів і ще близько 20 відсотків бонусів. !zn

Читайте також:

Сім'ю Мессі звинуватили у зв'язках з наркоторговцями

Мессі і Руні будуть рятувати Землю від прибульців в одній з рекламних кампаній

Влітку "Барселона" залишиться без головного тренера, - ЗМІ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі