У одного з лідерів "Дніпра" гасне надія на те, що команда збережеться

Поділитися
У одного з лідерів "Дніпра" гасне надія на те, що команда збережеться Федецький хоче принести команді максимум користі © fc-dnipro.com.ua
Артем Федецький прокоментував ситуацію в дніпропетровському клубі.

Захисник "Дніпра" Артем Федецький заявив, що у нього гасне надія на те, що в Дніпропетровську збережеться команда.

"Чи є надія на те, що команду буде збережено? Чесно кажучи, надія і віра потихеньку починають згасати. І мені дуже шкода, тому що у команди є великий потенціал, і варіанти для розвитку клубу також є хороші. Але ви ж розумієте, я не акціонер, і мені складно про це говорити. Надія є, але її мало", - зазначив Федецький в інтерв'ю сайту Sport Arena.

Також Федецький розповів про те, завдяки чому команді вдається добиватися успіхів в останніх матчах: "Ми ж не баби, а мужики і між собою домовились, що будемо виходити на футбольне поле і віддаватися грі. І коли ти одягаєш біло-синю футболку з емблемою "Дніпра", то ти повинен грати, або краще тоді її взагалі не одягати. Ви ж бачили, що всі, хто виходить на футбольне поле, віддаються повністю і хочуть принести максимум користі для команди. Так що тут найголовніше, що у нас є команда".

Нагадаємо, раніше Федецький заявив про те, що в "Дніпрі" до цих пір не запропонували одинадцяти гравцям, у яких влітку закінчуються контракти, продовжити угоди з клубом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі