Федецький впевнений, що збірній України під силу вийти з групи на Євро-2016

Поділитися
Федецький впевнений, що збірній України під силу вийти з групи на Євро-2016 Федецький вірить в команду © football.ua
Захисник національної команди поділився своєю думкою про майбутніх суперників.

Захисник "Дніпра" і збірної України Артем Федецький вважає, що національній команді на Євро-2016 під силу вийти з однієї групи з Німеччиною, Польщею і Північною Ірландією. В інтерв'ю "Команді" Федецький охарактеризував майбутніх суперників збірної.

"Німеччина - діючий чемпіон світу, що тут додати. Команда сильна, але нам дуже хочеться спростувати відоме твердження, згідно з яким "на поле виходять 22 футболіста, а перемагають завжди німці". Ті ж англійці в кінці березня наочно показали, як зупинити машину Льова, перевернувши хід матчу з ніг на голову. Так що нічого неможливого немає. Загалом, головне, спокійно готуватися, аналізувати, а там - холодний розум з гарячим серцем нам в допомогу!

З поляками ми двічі змагалися у відборі до ЧС-2014 і двічі перемогли (3:1 і 1:0). Склад у них практично не змінився, хоча свою гру наші сусіди трохи поліпшили, а група футболістів тепер виступає в хороших європейських чемпіонатах. Вважаю, у поляків достатньо гравців, які можуть доставити нам неприємностей.

Північна Ірландія - темні конячки в нашій групі. Розбір гри цієї команди ще попереду. Коли проаналізуємо індивідуальні та командні дії ірландців детально, тоді можна буде говорити щось конкретніше", - зазначив Федецький.

Захисник при цьому підкреслив, що українська збірна має серйозний потенціал: "Вважаю, що у нас один з найсильніших складів за всю історію незалежності. Як не крути, наше першочергове завдання - це вихід в плей-офф, а там подивимося. Апетит, як кажуть, приходить під час їжі... Група у нас хороша, різнопланова, а суперники по зубах. Хіба що німці стоять особняком".

Читайте також: Фоменко назвав "чітке завдання" збірної України на Євро-2016

Нагадаємо, збірна України стартує на чемпіонаті Європи 12 червня матчем проти збірної Німеччини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі