Суркіс вважає, що збереження нинішнього складу "Динамо" важливіше за гучні трансфери

Поділитися
Суркіс вважає, що збереження нинішнього складу "Динамо" важливіше за гучні трансфери Майбутнє деяких динамівських гравців поки під питанням
Президент киян розповів про трансферні плани своєї команди в нинішньому міжсезонні.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що найближчим часом йому і його працівникам доведеться кинути всі сили на те, щоб зберегти чинний склад команди.

"До 1 вересня ми повинні визначитися, і не думати про посилення, а про те, як зберегти наш склад. Це найголовніше", - зазначив президент.

За словами Суркіса, багато чого буде залежати від того, як проявлять себе на зборах під керівництвом Сергія Реброва футболісти, яких раніше було віддано в оренду.

"Мені складно зараз говорити, хто повернеться, а кого відпустимо. Зараз відпустка, і ми знаходимося на тій стадії, яка дозволить нам повернути кого треба, взяти на збори, подивитися", - сказав Ігор Суркіс в інтерв'ю телеканалу Футбол 1.

"У всіх клубів, в яких грали орендовані футболісти, є опція для викупу контракту. Якщо вони нею не скористаються, звичайно, футболісти повернуться в рідні пенати".

Зазначимо, що днями контракт одного з орендованих динамівців нападника Адміра Мехмеді викупив німецький "Фрайбург", у складі якого швейцарець провів цілий сезон.

Що стосується збереження складу на майбутній сезон, то поки жоден з провідних легіонерів що називається не спростував і не підтвердив своє майбутнє в Києві. Зокрема, атакуючі півзахисники Джермейн Ленс і Юнес Беланда у своїх інтерв'ю неодноразово натякали на те, що хочуть продовжити виступи в інших європейських чемпіонатах.

Нагадаємо, що в сезоні-2013/14 "Динамо" встановив антирекорд, вперше в історії фінішувавши за межами п'єдесталу пошани українського чемпіонату, а також здобуло Кубок України-2013/14. !zn

Читайте також:

Суркіс пообіцяв боротися за український футбол до останнього

Суркіс повідомив про "серйозні розборки" в "Динамо" по закінченню сезону

Суркіс пообіцяв вирішувати проблемні питання "Динамо" з "активними вболівальниками"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі