Суркіс пообіцяв "серйозні розборки" у "Динамо" після закінчення сезону

Поділитися
Суркіс пообіцяв "серйозні розборки" у "Динамо" після закінчення сезону
Президент "Динамо" розраховує, що його команда фінішує вище третього місця у чемпіонаті Прем'єр-ліги - інший результат недозволений для динамівців.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс пообіцяв, що після закінчення сезону зробить висновки за результатами виступу його підопічних в чемпіонаті Прем'єр-ліги України.

За його словами, динамівці після поразки від "Дніпра" 0:2 в рамках 23-го туру першості значно ускладнили завдання боротьби за чемпіонський титул, однак друге місце було б теж нормальним результатом.

"Сьогодні "Дніпро", я вважаю, показує одну з кращих ігор в нашому чемпіонаті, "Шахтар" набирає кондиції. Але ми будемо боротися до останнього - це зрозуміло. Щоправда, не все вже залежить від нас. Якщо б ми виграли у Дніпропетровську, тоді б усе залежало від нас", - розповів Суркіс в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

Нагадаємо, що на сьогоднішній день "Динамо" займає третє місце у турнірній таблиці, відстаючи від "Дніпра" на два, а від "Шахтаря" - на п'ять очок. При цьому "Дніпро" має гру в запасі, а 16 квітня на киян чекає зустріч з донеччанами. Судячи з усього, саме в цьому поєдинку і вирішиться, на якому місці фінішує "Динамо" - третьому або ж побореться за золото.

ТАКОЖ: Тренер "Металіста" визнав, що його команда більше не бореться за чемпіонство

Президент "Динамо" вважає, що бронзові медалі два сезони поспіль для його команди - неприйнятний результат.

"Звичайно, висновки будемо робити після закінчення чемпіонату, виходячи з того, яке місце займе команда. Ви ж розумієте, що київське Динамо два сезони поспіль не може займати третє місце. Звичайно, буде зроблено висновки, будуть серйозні розборки, але це все буде після закінчення сезону", - підсумував Суркіс.

Відзначимо, що в рамках 25-го туру "Динамо" на виїзді зіграє із львівськими "Карпатами" - поєдинок відбудеться 12 квітня о 17:00. !zn

Читайте також:

"Динамо" не втратило шансів завоювати золото, - Ярмоленко

Букмекери суттєво знизили шанси "Шахтаря" на чемпіонство

Динамівці офіційно відмовилися від товариського матчу зі "Спартаком"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі