Спаринг-партнером Володимира Кличка став бронзовий призер Олімпіади-2008

Поділитися
Спаринг-партнером Володимира Кличка став бронзовий призер Олімпіади-2008 В'ячеслав Глазков допоможе Кличку перед зустріччю з Повєткіним © detskiymir.vn.ua
Українець В'ячеслав Глазков, який завоював бронзову нагороду Пекіна-2008 і пішов у професіонали, буде допомагати українській зірці готуватися до зустрічі з Олександром Повєткіним.

Український суперважковик В'ячеслав Глазков, який став бронзовим призером на Олімпіаді у Пекіні-2008, приєднався до тренувального табору Володимира Кличка в австрійському Гоїнгу, щоб стати спаринг-партнером суперчемпіона.

Разом з британцем Семом Секстоном, Ділліаном Вайтом і американцем Стівом Кннінгем Глазков буде допомагати Володимиру Кличку в умовах, близьких до бойових, готуватися до зустрічі з Олександром Повєткіним з Росії 5 жовтня у Москві.

Нагадаємо, Глазков перейшов на профіринг після успішного виступу на Олімпіаді-2008 у Пекіні. Перший бій у професіоналах спортсмен провів влітку 2009-го - відтоді він виходив на матчі 16 разів, і виграв 15 із них. В одному була зафіксована нічия - з американцем Маліком Скоттом Глазков зазнав серйозних складнощів, після чого у серпні 2013 року обіграв нокаутом ще одного американського боксера Байрона Поллі. 16 листопада Глазков може зустрітися з Томашем Адамеком з Польщі, якого свого часу перемагав Віталій Кличко.

У той же час спарингами Олександра Повєткіна обраний колишній суперник Кличка-молодшого Маріуш Вах із Польщі, якого українець обіграв у листопаді 2012 року. Також Повєткін буде тренуватися з британцем Річардом Тауерсом, який працював в минулому році разом з Володимиром Кличком.

Нагадаємо, матч за звання чемпіона світу за версією WBA у суперважкій вазі відбудеться 5 жовтня у Москві на арені спорткомплексу "Олімпійський". !zn

Читайте також:

Напередодні старту важких тренувань Володимир Кличко посварився з "хуліганом" Чісорою на відпочинку

На юнацькому чемпіонаті світу з боксу в Києві українці завоювали п'ять медалей

Підписавши перший професійний контракт, Василь Ломаченко стане автором нового рекорду

Українець Павло Іщенко завоював золото чемпіонату Європи з боксу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі