"Шахтар" зумів перервати серію невдач, розгромивши "Волинь"

Поділитися
"Шахтар" зумів перервати серію невдач, розгромивши "Волинь" "Шахтар" перервав серію невдач © football.ua
Луцька команда до останнього могла вивезти зі Львова одне очко, але в підсумку, побіг вперед, забула про захист і пропустила кілька результативних атак суперника.

Донецький "Шахтар" зумів перервати серію невдач, розгромивши "Волинь" 6:2 на своєму стадіоні у Львові.

Лучани до останнього претендували хоча б на нічию, однак за рахунку 2:3 дали відзначитися супернику, а потім побіг відіграватися, геть забули про захист. В результаті, "гірники" довели справу до розгрому.

Таким чином, "Шахтар" мінімум на один день повернувся на друге місце в турнірній таблиці чемпіонату. 18 жовтня "Динамо" може потіснити "гірників" з цієї позиції - у разі перемоги над "Говерлою".

Закрутка поєдинку була по-справжньому особливим. Футболісти "Волині" усіма доступними способами говорили про те, що готові дати бій чемпіону, а "оранжево-чорні" так хотіли перервати серію з двох поразок поспіль, що стали боятися суперника. Хто знає, можливо через кілька сезонів протистояння лучан і донеччан стануть такими ж за очікуванням уболівальників, як, приміром зустрічі "Шахтаря" з "Металістом".

Читайте також: "Шахтар" у матчі проти "Волині" не буде грати на максимумі зусиль - експерт

Як би там не було, але вже на 3-й хвилині затяжна атака "Шахтаря" завершилася точним ударом Дентинью. Але "Волинь" не здавалася: поступово лучани стали більше володіти м'ячем і через 15 хвилин вже кілька разів угроджали супернику. А на 22-й хвилині досягли мети - зі штрафного пробив Ерік Бікфалві, а м'яч по дорозі до воріт зачепив Ілсінью - 1:1.

До кінця першого тайму на полі точилася практично рівна боротьба, от тільки "Шахтар" опинився в ній більш удачливим, повівши 2:1. А відразу ж після перерви господарі зміцнили перевагу, і здавалося, зняли всі питання про переможця.

Але "Волинь" проявила свій фірмовий характер і скоротила розрив у рахунку, а потім втратила кілька вірних можливостей, щоб відновити рівновагу. Свої моменти упустив Бікфалві, Селін. А от "гірники", створили більше небезпечних ситуацій, і в результаті кількість перейшла в якість.

Шахтар - Волинь - 6:2 (2:1)

Голи: Дентінью, 3 (1:0). Бікфалві, 22 (1:1). Луїс Адріану, 36 (2:1). Срна, 47 (3:1). А. Селін, 57 (3:2). Алекс, 85 (4:2). Дуглас, 88 (5:2). Луїс Адріану, 90+1 (6:2).

"Шахтар" (Донецьк): Пятов, Ракицький, Чигринський, Кучер, Срна, Фернанду, Марлос (Дуглас, 46), Ілсінью, Дентинью (Тайсон, 61), Гладкий (Алекс, 46), Луїс Адріану.

"Волинь" (Луцьк): Неділько, Шабанов, Жунич, Приндета (Переймів, 40), Сімінін, Матей, Федорчук, Бікфалві, Мемешев, Кобахідзе (Зінкевич, 90+2), А. Селін (Мариотто, 80).

Покарання: Сімінін, 34. А. Селін, 42. Бікфалві, 69. Шабанов, 76. Кучер, 86 (попередження).

Судді: Даньковський, Халамендик, Рачинська (усі - Київ).

17 жовтня. Львів. Стадіон "Арена-Львів".

Як би там не було, але "Волинь" показала, що "Шахтарю" буде складно при подібних діях в обороні протистояти суперникам у Лізі Чемпіонів. Навіть якщо це БАТЕ з Білорусі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що півзахисник "Шахтаря" Фернанду зазначив, що його команді слід до кінця зберігати концентрацію і атакувати - за рахунок цього "гірники" обов'язково перервуть серію невдач.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі