Ребров впевнений, що футболісти, незважаючи на чемпіонство, "чекають на матч з "Шахтарем"

Поділитися
Ребров впевнений, що футболісти, незважаючи на чемпіонство, "чекають на матч з "Шахтарем" Ребров радий взяти титул на домашній арені © Dynamo.kiev.ua
Головний тренер "Динамо" прокоментував друге поспіль чемпіонство "Динамо".

Сьогодні, 24 квітня, київське "Динамо" вдома обіграло полтавську "Ворсклу" в рамках 23-го туру української Прем'єр-ліги. Єдиний м'яч на свій рахунок записав Жуніор Мораєс, а перемога дозволила киянам достроково виграти другий чемпіонський титул поспіль.

Сергій Ребров прокоментував успішний захист титулу за три тури до фінішу сезону.

"Спочатку я б хотів привітати всіх наших уболівальників, які заслужили це друге чемпіонство. Вони його чекали, і, я сподіваюся, ми не будемо втрачати мотивації. Мабуть, після минулого року, коли ми виграли чемпіонат, хлопцям було важко знайти мотивацію битися - те, що вони показали в цьому сезоні. Я їх привітав. Непросто битися і вигравати чемпіонат заздалегідь з таким суперником, як "Шахтар". Не має значення, вдома вони грають або на виїзді. Я радий, що ми дійсно в цьому сезоні були командою і показували це в кожній грі. Сьогодні було складно поставити крапку, всі хлопці хвилювалися, виходячи на поле, щось виходило, щось ні, але важливо, що ми здобули чемпіонство у Києві та подарували його нашим уболівальникам".

При цьому "Динамо" належить провести поєдинок у Львові проти "Шахтаря", а головний тренер киян не сумнівається, що підопічні будуть максимально мотивовані на матч 1 травня:

"Будь-яка гра з "Шахтарем" - принципова. Я впевнений, що хлопці чекають цієї гри, а реванш або не реванш... До такого суперника потрібно підходить з холодною головою. "Шахтар" - кваліфікована команда і кричати про те, що ми повинні забити чотири м'ячі - це неправильно і негарно. Ми підготуємося до цієї гри так само як до всіх ігор. Не має значення, ми стали чемпіонами чи ні. Гра з "Шахтарем" завжди принципова. Впевнений, що хлопці вийдуть на матч з максимальною мотивацією".

"Потрібно продовжувати працювати з додатковою мотивацією. Ми говорили, що у нас ослаблений чемпіонат, але подивіться на останні ігри "Шахтаря". Їм протистоять дуже грамотні команди. Те ж саме з нами. Взяти ту ж "Олександрію". Так, є відтік легіонерів, але на матчі з "Динамо" і "Шахтарем" всі команди мотивовані. Я не можу нічого обіцяти, але будемо так само продовжувати працювати і постараємося захистити наш титул".

Читайте також: "Динамо" достроково стало чемпіоном України

Варто відзначити, що перше місце дозволило київському "Динамо" отримати пряму путівку в груповий етап Ліги чемпіонів на наступний сезон.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі