"Динамо" достроково стало чемпіоном України

Поділитися
"Динамо" достроково стало чемпіоном України "Динамо" виграло другий чемпіонський титул поспіль © ФК Динамо
Кияни здобули "золоту" перемогу на своєму полі.

Сьогодні, 24 квітня, київське "Динамо" в домашньому поєдинку обіграло полтавську "Ворсклу" в рамках 23-го туру української Прем'єр-ліги. Підопічні Сергія Реброва завдяки трьом очкам достроково стали чемпіонами України, захистивши минулорічний титул.

Господарі поля володіли перевагою до самого фінального свистка, маючи кілька реальних моментів для взяття воріт. Тим не менш, засмутити суперника вдалося лише одного разу: на 36-й хвилині Ярмоленко скористався помилкою захисника, віддав пас на Мораєса, а бразилець з не самого зручного положення зумів відправити м'яч у фактично порожні ворота.

Найреальніший шанс зрівняти рахунок "Ворскла" не використала на 87-й хвилині, коли Чеснаков розстрілював ворота Шовковського в оточенні захисників, але м'яч пройшов над поперечиною.

Таким чином, за три тури до закінчення сезону кияни відірвалися від "Шахтаря" на сім очок і достроково стали чемпіонами, враховуючи матч із запорізьким "Металургом", за який команда Реброва отримає три очки автоматично.

Instagram

"Динамо" - "Ворскла" - 1:0
Гол: Мораєс, 36

"Динамо": Шовковський, Даніло Сілва, Хачеріді, Віда, Антунеш, Рибалка, Ярмоленко, Сидорчук (Гармаш, 67), Велозу (Буяльський, 81), Гусєв (Гонсалєс, 67), Мораєс

"Ворскла": Непогодов, Сімінін, Дитятьєв, Даллку, Пердута (Сапай, 40), А. Ткачук, Скляр, Дитина, Чеснаков, Бартулович (Громов, 62), Шиндер

Попередження: Віда, Ярмоленко, Мораєс - Шиндер, Дитятьєв

Читайте також: Прем'єр-ліга: результати матчів 23-го туру, відео голів, турнірна таблиця

Нагадаємо, перше місце в Прем'єр-лізі дозволяє "Динамо" напряму потрапити в груповий етап Ліги чемпіонів на наступний сезон.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі