"Реал" вийшов до фіналу клубного чемпіонату світу

Поділитися
"Реал" вийшов до фіналу клубного чемпіонату світу Суперником "Реала" по фіналу стане "Касіма Антлерс" © fifa.com
Мадридський клуб здолав мексиканської "Америки", забивши по голу наприкінці кожного з таймів.

Сьогодні, 15 грудня, в Японії відбувся півфінальний матч клубного чемпіонату світу, в якому "Реал" обіграв "Америку" з рахунком 2:0.

Матч пройшов при повному домінуванні переможця Ліги чемпіонів. Стартові хвилини команди не форсували події, але до середини першого тайму мадридська команда підвищила темп і зуміла відкрити рахунок у поєдинку - Кроос прокатав м'яч у чужу штрафну на Каріма Бензема, а француз точно пробив у дальній верхній кут.

В подальшому хід гри не змінився, а підопічні Зідана в кінцівці зустрічі подвоїли свою перевагу - пройшла передача в штрафну "Америки" на Кріштіану Роналду, після чого португалець ударом низом вразив ворота Муньоса.

"Америка" – Реал" - 0:2

Голи: Бензема (45+2), Роналду (90+5).

Зазначимо, що першим фіналістом клубного чемпіонату світу стала японська "Касіма Антлерс", яка переграла у півфіналі колумбійський "Атлетіко Насьональ" з рахунком 3:0.

Фінал турніру відбудеться у неділю, 18 грудня. Чинним володарем трофею є іспанська "Барселона", яка перемогла у фіналі минулого розіграшу аргентинський "Рівер Плейт" (3:0).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі