"Реал" вирвав нічию у "Барселони" в Ель-Класіко

Поділитися
"Реал" вирвав нічию у "Барселони" в Ель-Класіко "Барселона" не втримала перевагу © Real Madrid
Мадридці зберегли відрив від конкурента в турнірній таблиці.

Сьогодні, 3 грудня, відбувся класичний матч іспанської Прімери, в якому "Барселона" на своєму полі приймала мадридський "Реал". Каталонці першими відкрили рахунок, але наприкінці пропустили гол.

З перших хвилин мадридці почали більш активно йти в атаку, але до перерви у обох команд було мінімум небезпечних моментів. Декілька разів в руки воротарю або в захисників пробивали гості, але головних зірок було практично не видно - Ліонель Мессі і Кріштіану Роналду весь час перебували під щільною опікою.

Перший гол стався несподівано: на 53-й хвилині після подачі зі штрафного Суарес виграв боротьбу у захисника і з близької відстані пробив головою. Подвоїти перевагу "Барселони" міг Неймар, який розстрілював ворота з кількох метрів, але м'яч пройшов над поперечиною. "Реал" ближче до кінцівці матчу пішов на штурм воріт каталонців і домігся свого. На 90-й хвилині Рамос головою замкнув навіс зі штраафного від Модріча і врятував нічию.

Таким чином, "Реал" має в своєму активі 34 очки і продовжує випереджати "Барселону" на шість пунктів, лідируючи в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії.

"Барселона" - "Реал" - 1:1
Голи: Суарес, 53 - Рамос, 90

"Барселона": Тер Штеген, Роберто, Піке, Маскерано, Альба, Ракітіч (Іньєста, 60), Бускетс, Гомеш (Туран, 78), Мессі, Суарес, Неймар (Д. Суарес, 88)

"Реал": Навас, Карвахаль, Варан, Рамос, Марсело, Модріч, Ковачіч (Діас, 86), Васкес, Іско (Каземіро, 66), Роналду, Бензема (Асенсіо, 77)

Попередження: Неймар, Суарес, Бускетс, Маскерано - Іско, Карвахаль

Нагадаємо, раніше форвард збірної України Артем Кравець допоміг "Гранаді" обіграти "Севілью".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі