Півзахисник "Шахтаря" впевнений, що "гірники" повинні проходити "Шальке"

Поділитися
Півзахисник "Шахтаря" впевнений, що "гірники" повинні проходити "Шальке" Малишев провів на полі майже весь матч © ФК Шахтер
Максим Малишев високо оцінює шанси донецького клубу на вихід у наступний раунд Ліги Європи.

Півзахисник "Шахтаря" Максим Малишев вважає, що "гірники" повинні проходити "Шальке" в 1/16 фіналу Ліги Європи після нульової нічиєї у Львові.

"Звичайно, ми хотіли виграти в першому матчі у "Шальке". Важливо також, що не пропустили в домашній грі, в підсумку маємо рахунок 0:0, і я вважаю, у нас хороші шанси на загальний успіх.

Чиї шанси тепер краще? Гра покаже, але ми докладемо максимум зусиль, щоб виграти. "Шахтар" повинен проходити далі. Ми віримо в це і будемо намагатися порадувати наших уболівальників", - підкреслив Малишев в інтерв'ю MatchDay.

Також півзахисник прокоментував епізод з призначенням вільного удару у ворота "Шахтаря" у першій грі: "Там все було очевидно. Це не був пас Кучера на П'ятова. Суддя просто помилився, але добре, що цей момент не став ключовим у грі і не вплинув в підсумку на результат матчу".

Читайте також: Луческу не зрозумів суддівські рішення і похвалив П'ятова

Нагадаємо, гра 1/16 фіналу Ліги Європи між "Шальке" і "Шахтарем" пройде в Німеччині 25 лютого. Зустріч розпочнеться о 20.00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі