Луческу не зрозумів суддівські рішення і похвалив П'ятова

Поділитися
Луческу не зрозумів суддівські рішення і похвалив П'ятова Луческу задоволений діями команди © ФК Шахтер
Головний тренер "Шахтаря" в цілому задоволений грою команди в першому матчі з "Шальке".

У четвер донецький "Шахтар" зустрічався з ґельзенкірхенським "Шальке" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи. Обидві команди мали велику кількість моментів для взяття воріт, але завершили поєдинок безгольовою нічиєю.

"Не маючи ігрової практики дуже складно грати. Якщо в першому таймі у нас були хороші моменти, то в другому перевага була вже у "Шальке". Сьогодні дуже добре зіграв Пятов, хотілося б, щоб він всі ігри проводив так, як сьогодні. Будь Гладкий у вирішальних моментах моторніший, ми могли б розраховувати на перемогу", - сказав Луческу в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Тепер ми знаємо наш потенціал, вивчили "Шальке". Рахунок 0:0 дозволяє сподіватися, що є шанс пройти далі".

Також румунський тренер не обійшов стороною суддівські рішення:

"Думаю, що вільного удару не було. Суддя неправильно розцінив момент. Складно коментувати фол Кучера, за який йому дали другу жовту. Точно такі ж фоли були і з боку гравців "Шальке". Так що складно говорити про суддівство. Всі зіграли досить добре. Нам доводиться грати з двома опорними хавами оборонного плану. Дуже добре вони виконали оборонні функції, однак не вистачає майстерності при виконанні останнього пасу, як це було у Фреда і Фернандіньо. Якщо оцінити всіх, то всі зіграли на хорошому рівні, і сподіваюся, що далі буде так само".

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна в післяматчевому коментарі визнав правоту арбітра: "Вільний удар у другому таймі? Суддя призначив - значить так вважав правильним. Все буває в футболі. Вважаю, що у судді були аргументи для такого рішення. У Німеччини "Шальке" буде атакувати і намагатися забити гол, а ми зосередимося на контратаках. Шкода, що Кучер отримав другу жовту картку, важливий гравець для нас".

Читайте також: "Шахтар" - "Шальке": анонс, де дивитися матч 18 лютого

Матч-відповідь "Шахтаря" і "Шальке" пройде в Гельзенкірхені 25 лютого.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі