Наставник "Карпат" зізнався, що давно не бачив "такого злого" "Динамо"

Поділитися
Наставник "Карпат" зізнався, що давно не бачив "такого злого" "Динамо" "Злі" динамівці не залишили шансів "Карпатам"
Львівська команда відчула на собі всю складність ситуації, в яку потрапив їхній суперник - динамівці пробули на їхній половині поля майже весь матч.

Головний тренер львівських "Карпат" Олександр Севідов після поразки його команди від "Динамо" у матчі 10-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги зізнався, що його колектив нічого не зумів протиставити розлюченому супернику.

"Біля наших воріт було створено дуже багато моментів, а ми не змогли налагодити конструктивну гру. Такого Динамо я в цьому сезоні ще не бачив - злого, що біжить", - зазначив Севідов.

"Сьогодні ми програли не за настроєм, а за футбольними моментами: "Динамо залишається Динамо, це великий клуб. Але у нас в атаці нічого не вийшло, ми не вдарили по воротам жодного разу. Ми програли дуже серйозному супернику".

Нагадаємо, що динамівці володіли ініціативою в матчі протягом всього ігрового часу - львів'яни лише кілька разів зуміли організувати небезпеку біля воріт суперника - проте навіть стандартні положення не принесли належного результату.

"Ми хотіли взяти три очки, зловити Динамо на контратаці, але і 0:0 ми були б задоволені. Однак це не сталося. Такого мобільного Києва я давно не бачив. Це моя думка", - пояснив ситуацію Севідов.

Відзначимо, що "Динамо" завдало по воротам львів'ян більше 10 ударів, при цьому тричі гостей виручала штанга. Поразка нічого не змінила у турнірному становищі "Карпат" - "біло-зелені" на 12-му місці, тоді як динамівці піднялися на 5-ту сходинку в турнірній таблиці. !zn

Читайте також:

Спонсори "Динамо" вимагають від Суркіса відставки Блохіна, - ЗМІ

Ярмоленко порадив фанам "сидіти вдома", а Гусєву "соромно виходити на вулицю"

Київ і Донецьк затверджено кандидатами на Євро-2020

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі