Маркевич пояснив причини останніх невдач "Металіста"

Поділитися
Маркевич пояснив причини останніх невдач "Металіста" © rush.org.ua
Харківська команда після відставки Мирона Маркевича програла в трьох матчах з чотирьох можливих у рамках національного чемпіонату та Кубка. Фактично "Металіст" вже не претендує на золоті медалі чемпіонату.

Колишній головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич, який пішов у відставку в лютому, вважає, що однією з причин невдач його команди в українському чемпіонаті є провальна гра в обороні.

"Металіст" в трьох поєдинках весняної частини чемпіонату Прем'єр-ліги набрав лише одне очко, а також вибув з боротьби за Кубок України.

"останнім часом харківська команда стала занадто багато пропускати, чого в бутність мою її головним тренером давно не траплялося. Причому, це стосується не тільки помилок гравців лінії оборони. Багато проблем є і в середині поля. Не всі відпрацьовують в обороні так, як це повинно бути в сучасному футболі. Аж надто часто гравці допускає дитячі помилки", - вважає Маркевич, який залишив "Металіст" у лютому.

Нагадаємо, що "Металіст" поступився "Шахтарю" 2:4, ведучи в рахунку 2:0. Проте в кінцівці першого тайму "гірники" тричі протягом 10 хвилин засмутили харків'ян. При цьому господарі пропускали при потуранні оборони і невдалих діях досвідченого голкіпера Олександра Горяїнова. Приблизно та ж ситуація повторилася і в Києві: двічі "Металіст" відігравався, однак у підсумку поступився 2:4.

Примітно, що і виконуючий обов'язки наставника команди Ігор Рахаєв вказав на ті ж проблеми, що і його колишній бос - помилки в обороні і не зовсім злагоджені дії підопічних при атаках суперника.

"Зараз про стан речей у "Металісті" мені нічого невідомо, тому розмірковувати на цю тему не можу. Якщо говорити про склад команди, то він цілком боєздатний. Та й моментами "Металіст" демонструє хорошу гру. Але це лише моментами. Цілісності ж гри, на жаль, не було", - спробував проаналізувати невдачі колишньої команди Маркевич.

Нагадаємо, що в сезоні-2012/13 Маркевич привів свою колектив першим в історії срібних медалей. А в нинішньому чемпіонаті "Металіст" лідирував кілька турів поспіль. Однак безвиграшна серія "Металіста" тягнеться з 26 жовтня, і це не могло не відобразитися на турнірній положенні харків'ян. Зараз команда знаходиться на п'ятому місці, поступаючись "Шахтарю" 13 залікових пунктів. !zn

Читайте також:

Безробітний Мирон Маркевич підтвердив: працювати в Росію він не поїде

"Динамо" відправило в "Металіст" ще одного забракованого Блохіним футболіста

Вболівальники "Металіста" звернулися до Ярославському з проханням врятувати команду

Букмекери істотно знизили шанси "Шахтаря" на чемпіонство

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі