Луческу не вважає "Севілью" фаворитом півфіналу Ліги Європи

Поділитися
Луческу не вважає "Севілью" фаворитом півфіналу Ліги Європи Луческу сподівається на підтримку "Арени Львів" © ФК Шахтер
А головний тренер іспанського клубу Емері зазначив, що шанси команд опинитися в фіналі рівні.

Головні тренери "Шахтаря" і "Севільї" Мірча Луческу і Унаї Емері прокоментували майбутній матч 1/2 фіналу Ліги Європи.

"Шахтар" навіть у нинішніх складних умовах сьогодні грає в півфіналі Ліги Європи! Тому я дуже пишаюся своїми футболістами та командою. Ми будемо продовжувати в тому ж дусі. Це надзвичайно важливо. Для нас також дуже важлива підтримка наших вболівальників! Разом з гравцями ми дивилися початок матчу "Севілья" - "Бетіс" і розуміємо, як це виходити на поле перед повним стадіоном своїх уболівальників. Я сподіваюся завтра побачити те ж саме. Сподіваюся, що всі вболівальники на "Арені Львів" будуть як вболівальники "Севільї" у Севільї", - сказав Луческу.

Також Луческу підкреслив, що "Шахтар" і "Севілья" - команди одного рівня: "Чи вважаю я фаворитом "Севілью"? Ні. У півфіналі зустрічаються клуби рівня приблизно Ліги чемпіонів. У складі "Севільї" дуже досвідчені футболісти, які пройшли через багато хороших європейськіх клубів. Зазвичай, коли такі футболісти в команді, завойовуються титули. Команду очолює кваліфікований тренер, який дуже добре тактично підкований, добре організовує гру. Сильна команда нашого рівня".

Унаї Емері назвав шанси команд рівними: "Шанси рівні. 50 на 50. "Шахтар" - дуже сильна, злагоджена команда. У 2009 виграли кубок УЄФА, вони звикли перемагати. У них сильний тренер, тренер-переможець, багато бразильців, багато талановитих українських гравців. Ми будемо захищати наше звання чемпіона. Я думаю, що завтра ми не зможемо вирішити результат протистояння. Це буде нелегко, враховуючи стадію турніру і силу нашого суперника".

Нагадаємо, раніше Луческу заявив, що у півфіналі волів би зустрітися з "Ліверпулем".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі