У півфіналі Ліги Європи Луческу волів би зіграти з "Ліверпулем"

Поділитися
У півфіналі Ліги Європи Луческу волів би зіграти з "Ліверпулем" Луческу пообіцяв добре підготувати команду до півфіналу © football.ua
Головний тренер "Шахтаря" прокоментував підсумки жеребкування.

Мірча Луческу прокоментував результат жеребкування півфінальної стадії Ліги Європи. За його підсумками "Шахтар" буде боротися за вихід у фінал з "Севільєю".

"Мені без різниці, з ким нас жереб звів на цій стадії. Всі команди хороші і дуже сильні. Хоча, можливо, при тій грі, яку ми сьогодні показуємо, нам було б зручніше зустрітися з "Ліверпулем". З іспанськими командами складніше - вони сповідують приблизно такий же технічний футбол, як і ми", - зазначив Луческу.

Румунський фахівець підкреслив, що хотів би проводити перший матч на виїзді, а не вдома: "Звичайно, краще було б провести матч у відповідь вдома: ми вже добре вивчили би потенціал суперника. Зазвичай у першій зустрічі команди ще недостатньо знають один одного, тому присутня певна настороженість. У других поєдинках гра йде зовсім по-іншому. Можливо, це перевага "Севільї" - другий матч вони проведуть на своєму полі, при своїх уболівальниках".

Луческу також відзначив виступи "Севільї" в Лізі Європи: "Особливо відзначу, що ця команда з року в рік робить ставку саме на Лігу Європи. У них практично немає шансів виграти чемпіонат Іспанії, тому вони концентруються на єврокубках. Будемо говорити так: Ліга Європи - їх турнір. Не дарма "Севілья" двічі поспіль у ньому перемагала. Але і ми добре підготуємося! На жаль, між матчами з іспанцями на нас чекає складна гра з київським "Динамо". Тому потрібно буде подумати про відновлення футболістів, щоб вони були добре готові до всіх трьох поєдинків".

Читайте також: "Всі просто щасливі": гравці "Шахтаря" прокоментували вихід у півфінал Ліги Європи

Нагадаємо, "Шахтар" зіграє з "Севільєю" 28 квітня та 5 травня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі