Ібрагімовича визнано автором найкрасивішого голу 2013 року

Відео
Поділитися
Ібрагімовича визнано автором найкрасивішого голу 2013 року
Шведському футболісту дісталася премія імені великого угорського футболіста Ферегца Пушкаша.

Нападник збірної Швеції та французького "Парі Сен-Жермен" Златан Ібрагімович став володарем призу імені легендарного угорського футболіста Ференца Пушкаша як автор найкрасивішого гола 2013 року.

У голосуванні Ібрагімович випередив сербського півзахисника португальської "Бенфіки" Неманью Матіча, а також бразильського форварда "Барселони" Неймара.

Церемонія вручення пройшла в понеділок у Цюріху, де також було оголошено найкращого футболіста минулого року, яким став португалець Кріштіану Роналду.

Свій шедевр Ібрагімович створив у товариському матчі проти збірної Англії (4:2), в якому швед забив усі чотири м'ячі своєї команди. Найбільш ефектним вийшов останній з них, коли Златан вразив ворота Джо Харта ударом через себе з-за меж штрафного майданчика.

"Харт був далеко, і я вирішив спробувати відправити м'яч у ворота. Я лежачи побачив, що він летить у ціль. Коли захисник намагався вибити м'яч, мені хотілося закричати: "Ні!", але він все ж таки влетів у ворота", - згадує цей епізод Ібрагімович.

Також на гала-вечорі було відзначено і найкращого тренера 2013-го - титул заслужено дістався німецькому фахівця Юппе Хайнкесі під початком якого мюнхенці зробили перший німецький "требл" в історії, виграли чемпіонат і Кубок Німеччини та Лігу Чемпіонів.

Відзначимо, що на сьогоднішній Ібрагімович лідирує у списку бомбардирів чемпіонату Франції - на його рахунку 15 голів у 20 матчах. Також на його рахунку ще три голи у Кубку Франції та 8 точних ударів у Лізі Чемпіонів. !zn

Читайте також:

Ібрагімович впевнений, що без нього чемпіонат світу не буде таким видовищним

Ліонель Мессі втретє отримав "Золоту бутсу"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі