Харківський бразилець Едмар зізнався, що щасливий грати за збірну України

Поділитися
Харківський бразилець Едмар зізнався, що щасливий грати за збірну України Едмар завжди радий допомогти збірній України
Напередодні матчів української збірної хавбек харківського "Металіста" перебуває у відмінному настрої.

Натуралізований бразильський півзахисник харківського "Металіста" Едмар напередодні матчів збірної України проти Камеруну і Чорногорії зізнався журналістам, що він щасливий виступати за українську команду.

"Грати у збірній для мене - велике щастя і я повинен показати, що гідний цього. Буду допомагати з усіх сил, для цього я тут", - сказав Едмар.

Нагадаємо, що бразилець отримав українське громадянство у березні 2011 року, до цього він встиг провести у складі сімферопольської "Таврії" і "Металіста" близько 200 матчів. Ще в 2008 році він одружився на українці.

У збірній Едмар дебютував у серпні 2011 року, коли українська команда, очолювана Олегом Блохіним, грала товариський матч зі Швецією в Харкові. Однак півзахиснику не вдалося закріпитися у складі збірної і пробитися у склад на Євро-2012.

Едмар став другим натуралізованим іноземцем у складі збірної України. Раніше у головній команді країни почав свої виступи колишній серб Марко Девіч. До речі, його відсутність на складі на Чорногорію через травму, на думку Едмара, може стати втратою для збірної.

"Марко завжди намагається показати красивий футбол, він - професіонал. Втрата, звичайно серйозна, він набрав дуже хорошу форму. Але йому потрібно лікувати коліно, це для нього зараз головне", - зазначив Едмар.

Нагадаємо, що товариський матч проти Камеруну українці проведуть на НСК "Олімпійський" 2 червня о 21:00, а поєдинок відбіркового турніру ЧС-2014 "синьо-жовті" зіграють у Подгориці 7-го числа. !zn

Читайте також:

Збірна України двічі зіграє з командою Кріштіану Роналду

Олег Шелаєв, що зіграв понад 400 матчів в українському чемпіонаті, завершує кар'єру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі