Фоменко вважає, що матч з Камеруном - хороша перевірка перед Чорногорією

Поділитися
Фоменко вважає, що матч з Камеруном - хороша перевірка перед Чорногорією
Головний тренер збірної України поспілкувався з журналістами перед товариською грою зі збірною Камеруну.

Михайло Фоменко вважає, що гра з камерунською збірною, яка є учасником декількох чемпіонатів світу, стане хорошою перевіркою його підопічних перед відповідальним поєдинком з Чорногорією.

"Суперник у нас дуже хорошого рівня. Практично всі футболісти цієї команди представляють європейські команди - французькі, іспанські" - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, що Федерація футболу України зуміла домовитися про спаринг національної збірної з однієї з провідних збірних напередодні матчу відбіркового турніру ЧС-2014 проти Чорногорії. За право зіграти з Камеруном у ФФУ заплатили близько 150 тисяч євро, при цьому телевізійні права залишилися в української сторони.

"Спасибі Федерації футболу України, яка допомогла нам з пошуком спаринг-партнера. Повторюся, це дуже хороший суперник, враховуючи те, наскільки відповідальним є для нас поєдинок з Чорногорією. Ви ж знаєте наше турнірне становище - зараз кожна гра для нас зараз як остання, ви це знаєте.

"Ви, напевно, неодноразово бачили збірну Камеруну і на чемпіонаті світу, і на чемпіонаті Африки. Якщо футболісти пройшли школу європейського футболу, то у них вже зовсім інший рівень, ніж був до того моменту, коли вони прийшли в ці клуби", - зазначив Фоменко.

Втім, на думку Фоменка, єдиною проблемою, з якою може зіткнутися його команда - психологічний стан ряду гравців, що представляють "Динамо" і "Дніпро". Ці футболісти, припускає фахівець, не виконали в своїх клубах, поставлені завдання на сезон, тому можуть перейматися з цього приводу. Втім, Фоменко не схильний робити з цього трагедію.

"Щодо інших дітей, то вже в ході тренувального процесу і матчу з Камеруном ми оцінимо їх фізичний та психологічний стан, зробимо відповідні висновки при визначенні складу на поєдинок з Чорногорією", - сказав Фоменко.

Нагадаємо, що гра з Камеруном відбудеться 2 червня на НСК "Олімпійський. Початок зустрічі - о 21:00. !zn

Читайте також:

Збірна України має перші втрати

Новачок "Фіорентини" українець Яковенко сподівається привернути увагу тренерів збірної

Україна зіграє з Англією в Києві, а з Польщею - у Харкові

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі