Газзаєв впевнений у правильності ідеї об'єднання українського та російського футболу

Поділитися
Газзаєв впевнений у правильності ідеї об'єднання українського та російського футболу © tacopshq.com
Росіянин зазначив, що перший етап створення Об'єднаного чемпіонату Росії та України, як ми і планували, завершиться восени цього року. Що буде далі, він не каже.

Валерій Газзаєв, директор російського проекту Об'єднана футбольна ліга, метою якого є створення спільного чемпіонату України та Росії, як і раніше оптимістичний щодо цієї ідеї.

За словами Газзаєва, на реалізацію проекту не вплине нинішня політична ситуація в Україні.

"Можу сказати, що перший етап створення Об'єднаного чемпіонату, як ми і планували, завершиться восени цього року. Про результати нашої роботи свідчать і високі телерейтинги вже проведених об'єднаних турнірів, і соціологічні опитування вболівальників, і підтримка з боку професійної спільноти", - розповів Газзаєв.

"На жаль, ситуація, що склалася зараз на Україні, не могла не позначитися на реалізації проекту. Але я щиро сподіваюся, що ситуація в сусідній країні нормалізується, і ми все-таки прийдемо до об'єднання на футбольній основі", - вважає колишній тренер київського "Динамо".

Нагадаємо, що у 2013-14 роках ОФЛ провела два турніри за участю українських та російських команд. І якщо в першому випадку, коли глядачі двох країн стали свідками протистоянь "Динамо" і "Спартака", трибуни стадіонів заповнювалися з ентузіазмом, то у другому - Об'єднаному Суперкубку, що пройшов в Ізраїлі, - глядацький інтерес був низьким. Як би там не було, але обидва турніри вигравали українські команди - "Динамо" і "Шахтар".

Раніше Валерій Газзаєв зазначав, що головною причиною успіху реалізації ідеї об'єднаного чемпіонату стане фінансова складова: учасники зможуть суттєво поповнити свій бюджет.

Втім, ідея не викликала схвалення з боку українських фахівців і представників команд, а також у кабінетах УЄФА і ФІФА. !zn

Читайте також:

Платіні розповів, коли визначиться майбутнє кримських футбольних команд

Газзаєв все ще вірить в об'єднаний чемпіонат України та Росії: це не політичний проект

Футбольні чиновники Росії мають намір вирішити питання з кримськими командами в найближчі дні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі