Газзаєв все ще вірить в об'єднаний чемпіонат України та Росії: це не політичний проект

Поділитися
Газзаєв все ще вірить в об'єднаний чемпіонат України та Росії: це не політичний проект © tacopshq.com
На думку фахівця, подібні змагання дуже вигідні клубам з обох країн. А політичні події в Україні ніяк не вплинуть на саму ідею чемпіонату.

Директор проекту Об'єднана футбольна ліга Росії і України Валерій Газзаєв вважає, що життя в Україні незабаром повернеться в нормальне русло і керівники клубів повернуться до ідеї проведення спільних футбольних змагань.

"Як і більшість росіян, я, звичайно ж, з хвилюванням і тривогою слідкую за розвитком подій в братній республіці. Але при цьому не розлучаюся з надією, що життя на Україні в найближчому майбутньому повернеться в нормальне русло. По-іншому просто не може бути", - вважає російський фахівець.

"Водночас хочу нагадати те, що не раз підкреслював колись: Об'єднаний чемпіонат - проект не політичний, а виключно спортивно-комерційний. І вигідний в усіх відношеннях для клубів як Росії, так і України. Саме в цьому ракурсі його і слід розглядати", - радить Валерій Газзаєв.

Нагадаємо, що після проведення передсезонного турніру Об'єднаний Суперкубок, в якому взяло участь два українських та дві російські команди, головний тренер переможців змагань Мірча Луческу з донецького "Шахтаря" заявив, що підтримує ідею проведення спільного чемпіонату - незважаючи на те, що поки проект знаходиться на ранеей стадії розвитку.

У тому числі ідею раніше не підтримують в УЄФА і ФІФА, а також Федерація футболу України.

Нагадаємо, що за задумом організаторів ОФЛ, однією з вагомих причин проводити подібні змагання є фінансова складова. Так, призовий фонд турніру може скласти 1 мільярд євро. !zn

Читайте також:

Луческу впевнений, що банкрутство клубів Прем'єр-ліги сприяє ідеї об'єднаного чемпіонату

Платіні знову "пройшовся" по об'єднаного чемпіонату: Україна і Росія - окремі держави

"Шахтар" і "Металіст" фінішували попереду російських команд на Об'єднаному Суперкубку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі