Фоменко впевнений, що у нього є час прибрати "негатив" з гри збірної України

Поділитися
Фоменко впевнений, що у нього є час прибрати "негатив" з гри збірної України
Незважаючи на нульову нічию у Києві у спарингу з Камеруном, головний тренер збірної України оптимістично налаштований напередодні відповідального матчу проти збірної Чорногорії.

Михайло Фоменко залишився задоволений інформацією від товариського матчу з Камеруном, в якому його підопічні не пропустили, але і не зуміли вразити ворота суперника.

"Вийшла хороша гра напередодні зустрічі з Чорногорією", - зазначив головний тренер збірної України на післяматчевій прес-конференції.

"У нашій грі є що додавати і прибирати. Спочатку футболісти не виконали те, що від них вимагалося. У другому таймі ми зробили кілька замін, команда провела відрізок трохи краще. Я радий, що у нас був такий матч: ми отримали інформацію і зрозуміли, що необхідно виправити", - припустив Фоменко.

Нагадаємо, що збірна України вперше під керівництвом Фоменка не зуміла забити і піти з поля переможцями. Раніше у товариській грі з Норвегією "синьо-жовті" відсвяткували успіх 2:0, потім в рамках відбору до ЧС-2014 були повалені Польща (3:1) і Молдова (2:1).

Втім, досвідчений наставник, судячи з усього, налаштований оптимістично і напередодні виїзної зустрічі з Чорногорією, яка може стати вирішальною для нашої команди у всьому відбірковому циклі.

"Перед кожним поєдинком робиться установка, будується тактика в обороні та нападі. Хтось виконує вимоги, хтось ні. Будемо прибирати негатив з нашої гри - час і інформація для цього у нас є".

Зазначив Фоменко і те, що з боку Чорногорії на виїзді можуть виникнути неприємні моменти, не пов'язані з футболом. Проте про це вже попереджені гравці, у тому числі і "гарячий" захисник Євген Хачеріді.

"Провокації - ворог номер один для нашої команди. У Чорногорії такі гравці, вболівальники. Але ми намагаємося опрацювати і використати будь-яку інформацію про суперника. Десь Хачеріді стримується, десь його "прориває. Але головне, що ми вже попередили хлопців про можливі провокації з боку суперника", - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, що у матчі з Камеруном в одному з моментів Євген Хачеріді дуже емоційно відреагував на зачіпку з боку одного з опонентів у момент, коли українець опинився на газоні. Втім, емоції футболістів відразу ж охололи і конфлікт був вичерпаний. Хачеріді отримав попередження від арбітра матчу.

Відзначимо, що поєдинок з Чорногорією, яка займає перше місце в групі Н відбіркового турніру Європи, відбудеться 7 червня о 21:30 у Подгориці. !zn

Читайте також:

Фоменко вважає, що матч із Камеруном - хороша перевірка перед Чорногорією

Україна зіграє з Англією в Києві, а з Польщею - у Харкові

"Баварія" стала найдорожчим футбольним брендом світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі