Фоменко хоче розпочати підготовку до Євро-2016 19 травня

Поділитися
Фоменко хоче розпочати підготовку до Євро-2016 19 травня Фоменко сподівається, що Прем'єр-ліга піде назустріч ФФУ © ФФУ
Головний тренер збірної України сподівається, що клуби Прем'єр-ліги підуть назустріч національній команді.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко сподівається, що збірна України розпочне підготовку до Євро-2016 19 травня. Для цього необхідно, щоб клуби Прем'єр-ліги завершили сезон раніше запланованого терміну.

"Ще на початку грудня, коли ми складали план підготовки збірної до фінальної частини Євро-2016, ми зверталися з проханням до Прем'єр-лізі організувати кінцівку чемпіонату і Кубка так, щоб ми мали у своєму розташуванні футболістів національної збірної вже 19 травня.

У разі виконання нашого прохання, ми отримаємо більше днів для підготовки, а також будемо мати можливість дати футболістам відпочити. Адже перший збір національної команди після закінчення клубного сезону - відновний. Ми запланували провести тижневий збір разом з сім'ями (при цьому футболісти тренуватимуться), а вже на наступному зборі почнемо безпосередню підготовку до Євро-2016", - підкреслив Фоменко.

Нагадаємо, раніше ФФУ звернулася до Прем'єр-ліги з проханням про перенесення чвертьфінальних матчів Кубка України. Однак, схоже, клуби виступлять проти цього. Зокрема, публічно про небажання переносити дати матчів вже заявили "Динамо" і "Зоря".

Також головний тренер збірної України висловив надію, що знання Андрія Шевченка, який приєднався до штабу збірної, допоможуть команді: "Він пройшов хорошу школу у відомих клубах, і тому у нього є достатньо інформації, щоб поділитися з гравцями і втілити свої задуми в життя. У свій час він був видатним гравцем, і, дай Бог, щоб він став таким же великим тренером".

Нагадаємо, збірна України стартує на Євро-2016 12 червня матчем проти збірної Німеччини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі