Екс-динамівець Алієв повертається у російський чемпіонат

Поділитися
Екс-динамівець Алієв повертається у російський чемпіонат
Колишній півзахисник "Динамо" і збірної України спробує закріпитися у складі аутсайдера російського чемпіонату, який ще в минулому сезоні зацікавив футбольну Європу гучними трансферами.

Колишній півзахисник київського "Динамо" і збірної України Олександр Алієв спробує закріпитися у складі махачкалінського "Анжі".

Українець прибув на навчально-тренувальний збір російської команди, який проходить в ці дні у турецькому Белеку. Про це повідомили російські ЗМІ, а вже трохи пізніше офіційно підтвердили у самому клубі.

За словами представників "Анжі", Алієв повинен буде довести свою профпридатність на зборах у Туреччині.

Нагадаємо, Олександр Алієв до кінця 2013 рік перебував на контракті у "Динамо", виступаючи в основному за другу команду - "Динамо-2" першої ліги українського чемпіонату. Раніше Алієвим цікавилися у французькому "Евіані" та чеському "Словані", однак футболіст вирішив залишитися в Києві, мотивувавши своє рішення сімейними причинами.

Відзначимо, що "Анжі" йде на останньому місці російського чемпіонату, набравши 8 очок у 19 матчах, проте, на думку головного тренера команди, відомого російського фахівця Гаджи Гаджиєва, в останніх матчах весняної частини чемпіонату махачкалінці здатні на більше. Саме з цієї причини "Анжі" спробує посилити склад досвідченими виконавцями, серед яких і Олександр Алієв.

Відзначимо, що раніше Алієв вже виступав у російському чемпіонаті, захищаючи кольори московського "Локомотива".

Раніше ЗМІ сватали в "Анжі" ще одного українського футболіста Артема Мілевського, проте у результаті у клубі спростували цю інформацію.

Нагадаємо, влітку 2013-го в "Анжі" відбулася своєрідна "фінансова революція": інвестори клубу, за який виступав найбільш високооплачуваний гравець світу Самуель Ето'о, істотно скоротили фінансування і розпродали частину складу. !zn

Читайте також:

Суперника "Шахтаря" у Лізі Європи посилясь півзахисником "Динамо"

Саленко, як і раніше вважає, що Мілевський - хороший нападник

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі